399.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
998 m²

Overview

Charmante, zeer goed onderhouden, zeer energiecorrecte (EPC B!!!) en verrassend ruime 4-slaapkamerwoning (potentie tot meer!) met dubbele garage en berging/zolder, ruime tuin op perceel bijna 10 are & tevens apart te koop ook de naastgelegen bouwgrond 7a66ca! Gelijkvloers wonen mogelijk! Rustig en fijn gelegen en toch nabij de kern van Hamont, net over de grens bij Budel. Deze plek voelt als een thuis!

PLUSPUNTEN:
+ Slaapkamer en badkamer gelijkvloers, praktische indeling! Boven minstens 3 slaapkamers en eventueel 2e badkamer mogelijk
+ Mooie tuin met privacy,
+ Garage & bergingen (ook krachtstroom!)
+ Ruime zolder met potentie
+ Mooie locatie
+ Zeer correct onderhouden
+ energetische maatregelen: condenserende aardgasketel (2017), airco (2021) met warm- en koelfunctie: energieklasse B!!!
+ Zonnescreens onder, rolluiken & vliegendeuren / vliegenramen
+ Inloopdouche (medio 2013)
+ Verrassend ruim van opzet
+ Lichtrijk
+ De woning is nog eigendom van de eerste bewoners; is altijd met liefde bewoond en onderhouden. Zij verkopen de woning nu omwille van plannen van verhuizing naar een serviceflat

Aanvullende informatie zoals EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info, asbestattest, elektrische keuring, attesten, keuringen enz. enz. zijn beschikbaar.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar: medio juni / juli 2023.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  998 m²
 • Woonoppervlakte:
  249 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  2
 • Prijs:
  399.000
 • Bouwjaar:
  1993
 • Status: