Begoniastraat 1

349.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
879 m²

Overview

Charmante, lichtrijke en goed onderhouden 4-5-slaapkamerwoning met 17 zonnepanelen, gezellige woonkamer en leefkeuken, garage en sfeervolle tuin met opbouwzwembad & gezellig overdekt terras aan de rand van het centrum van Achel, op perceel van 8a79ca. Het huis werd al goed gerenoveerd en is vrijwel instapklaar!

Bijzonderheden:
+ Fijne locatie nabij kern van het gezellige Achel
+ Mooie tuin met zwembad en overdekt terras
+ Netjes gerenoveerd en vrijwel instapklaar
+ Verrassend ruim met 5 slaapkamers en inpandige garage
+ Dak, schrijnwerk, woonkamer, vloeren onder, badkamer, verwarming en keuken reeds vernieuwd, extra isolatie en rolluiken reeds aangebracht en 17 zonnepanelen
+ Geen renovatieplicht!
+ Asbestveilig!
+ Conforme elektrische keuring bij akte!

Achel is een vriendelijk dorp binnen de gemeente Hamont-Achel, een landelijke gemeente gelegen in het noorden van (Belgisch) Limburg) te midden van veel natuur. De uitvalswegen Eindhoven-Hasselt en richting Weert, Lommel, Mol & Geel liggen in de directe nabijheid. Hamont-Achel is een trekpleister voor wandelaars en fietsers. Supermarkt ligt op 350 m, en al de grotere supermarkten vinden je in Pelt en Hamont op ruim 7 minuten rijden, of in Budel en Valkenswaard op 15 minuten. Eindhoven & Weert liggen op 25 minuten, Hasselt op 35 minuten & Antwerpen en Brussel op 1 uur rijden. Ook heeft Hamont of Neerpelt een station met een directe treinverbinding naar Antwerpen en sinds 2021 ook in de spits van Neerpelt station rechtstreeks naar en van Brussel. Sport, cultuur en natuur zijn verder aanwezig en ook vindt u wat gezellige horecagelegenheid in de nabijheid, net als de lagere school, dagbladenwinkel/post.
Kortom, menig Achelaar zal u ervan overtuigen dat het een ideale plek is om te wonen!

Aanvullende informatie zoals attesten, keuringen etc. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De woning is echt een bezichtiging waard!
Wij werken enkel op afspraak om echt exclusief de tijd voor u te hebben!
Op dinsdag 30 april a.s. hebben we een eerste kijkdag van 10.00-17.30 uur. Meld u nu aan, we werken ook de kijkdag enkel op afspraak! Reageer nu online en dan nemen we contact op met u!

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  879 m²
 • Woonoppervlakte:
  182 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  349.000
 • Bouwjaar:
  1930
 • Status: