Cooppalweg 18

344.150
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
310 m²

Overview

OPEN HUIS in KAULILLE (BOCHOLT): zaterdag 4 mei 10.00-12.30 uur & 13.30-16.00 uur.

Prachtig, instapklaar, zeer energiezuinig (met 6 zonnepanelen, E-peil <10 dus 5 jaar lang vrijstelling onroerende voorheffing!!!), nieuw eengezinshuis met diepe zuidgerichte tuin, grote leefruimte met reeds voorziene open keuken, 3 slaapkamers, reeds voorziene badkamer, berging en (reeds afgewerkte en geïsoleerde) zolder / polyvalente ruimte (48m 2, potentie 4e en 5e slaapkamer, kantoor, hobbyruimte…) in een heel gezellige, veilige, kindvriendelijke nieuwbouwwijk op wandelafstand van de belangrijkste voorzieningen van Kaulille (lagere en kleuterschool, Spar, winkels, horeca, de Kroon cultuur, sport enz.)
In 30-35 minuten in Hasselt en Geel via de expreswegen.
In 12 minuten bent u in Bree, in 16 minuten bent u in centrum Weert, in 31 minuten bent u in Genk en in 35 minuten bent u bij in Hasselt of bij ASML, Veldhoven of Eindhoven.
(oplevering medio maart 2024)

De eengezinswoning wordt instapklaar opgeleverd met een afgewerkte keuken en badkamer en voldoende zonnepanelen om te kunnen genieten van 5 jaar vrijstelling onroerende voorheffing. De woning is van alle gemakken voorzien: vloerverwarming gelijkvloers en badkamer boven, ventilatie.

Wat zijn BIJZONDERHEDEN en zijn reeds afgewerkt:
+ Volledige en moderne keuken in wit met hout en zwart in de afwerking (handgrepen en kraan) met koelkast, vaatwasser, oven en magnetron, inductiekookplaten en afzuigkap en waseiland met vaatwasser, wasbak, afvalemmer, en kasten en de mogelijkheid om hieraan te eten en borrelen. Keuken is afgewerkt met onbehandeld MDF zodat een mooie afwerking tussen kasten en plafond is gegarandeerd.
+ Gelijkvloers evenals de badkamer hebben een volledige tegelvloer met vloerverwarming. (geen vloerverwarming in de berging)
+ Hedendaagse stijl badkamer met dubbele wastafel, douche met regendouche en bad (separaat! en beiden reeds betegeld) en aparte kolomkast, handdoekradiator (zelf te bevestigen na verfwerken), handdoekstang, vloerverwarming
+ Vaste trap naar 2e etage/zolder
+ Zolder 48m2 is gechapet, en gestuct en volledig geïsoleerd en heeft een raam!
+ Gelijkvloers en 1e etage telkens een aparte (Geberit) wc
Woning heeft een aparte achterom, via pad.
+ Verharding voor aanleggen terras achterzijde vanuit dubbele ramen reeds voorzien
+ Voorziening voor 2 parkeerplaatsen voor de deur
+ Voorziening (wachtbuis) elektrisch laden
+ Klinkerpad van voordeur naar stoep
+ Achterkant eerste 4m vanaf terras is dichte schutting en daarna draadafsluiting: kinderen en huisdieren zijn veilig en privacy op uw terras gewaarborgd
+ Aansluitkosten nutsvoorzieningen (ca. €4.500,-) zitten al in de prijs verwerkt!!!

Wat nog zelf te doen:
– vloeren boven (er ligt al chape)
– verfwerkzaamheden
– inrichting, raambekleding en verlichting
– tuinaanleg

Postinterventiedossier wordt opgeleverd ten laatste 6 maanden na oplevering.

Bespaar u van een hoop werk en onverwachte kosten van afwerking en kies nu voor het gemak van een instapklare & energiezuinige woning!
Tevens kunt u omwille van het gunstige E-peil genieten van een vrijstelling van onroerende voorheffing de eerste 5 jaren!!!

Details over de goede materialen van de ruwbouw en de hoogwaardige materiaalkeuze afwerking van deze woning vindt u in het lastenboek die ik u bij een bezichtiging kan laten inlezen.

Indeling:

Begane grond: inkomhal & gastentoilet met wasbakje, royale leefruimte met open keuken, wasberging met aansluitingen wasmachine en wasbak. De ruime achtertuin staat niet vermeld op de foto's, maar ziet u wel duidelijk in bijlage verkavelingsinfo)

1e etage: nachthal, 3 slaapkamers & badkamer en apart nachttoilet, trap naar de zolderetage

2e etage: reeds gestucte en gechapete en volledig geïsoleerde zolderruimte (48 m2), eventueel nog om te bouwen naar 4e/5e slaapkamer, hobbyruimte enz. bereikbaar met een vaste trap!

Ideaal voor koppels en gezinnen die willen overstappen van een appartement naar een energiezuinig huis met een behoorlijke, zuidgerichte tuin in een gezellige buurt!

Bekijk ook de info als plannen bij de downloads.

De artist impressions geven u een indruk van de grootte en de mogelijkheden van de ruimtes maar zijn niet geheel waarheidsgetrouw, namelijk antraciet grijze tegel (dus geen visgraat) en de vloeren boven zijn door uzelf en naar eigen wens uit te voeren. Badkamer, waaronder vloer, bad en douche is wel betegeld.

PLUSPUNTEN:
+ Locatie: gezellig, veilige, kindvriendelijke en rustige nieuwbouwwijk,
+ Ruime zuidgerichte tuin
+ Instapklaar
+ Alles nieuw
+ Zeer energiezuinig door aanwezigheid min. 6 zonnepanelen en duurzame isolatie en beglazing!
+ E-Peil <10 dus 5 jaar vrijstelling van het betalen van onroerende voorheffing!
+ (als een van de weinige woningen aldaar) een achterom met fietspoort
+ 2 autoplaatsen mogelijk voor eigen deur
+ Grote zolder/polyvalente ruimte grotendeels afgewerkt EN geïsoleerd
+ Apart toilet in nachthal
+ Vaste (beuken!) trap naar de zolder
+ Berging/bijkeuken met wasbak
+ Bad en douche separaat

Dit pareltje is het bezichtigen waard! Dit is mogelijk op afspraak.

Update 27/3/2024: er zijn extra foto's toegevoegd van de actuele staat. Sommige van deze foto's kunnen van een andere woning zijn, maar dit is dan meer om de afwerking te laten zien!

Details

 • Perceel oppervlakte:
  310 m²
 • Woonoppervlakte:
  186 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  344.150
 • Bouwjaar:
  2023
 • Status: