Rozenlaan 14

539.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
738 m²

Overview

Sfeervolle, lichtrijke, energievriendelijke, verrassend ruime 4 slaapkamervilla met 2 badkamers, speelse woonkamer, ruime keuken, lichte veranda, garage/atelier & romantische tuin op zuid/zuidoosten met terras, 229 m2 vloeroppervlakte, op een perceel van 7a 38ca (738 m2) in villawijk de Kolleberg op wandelafstand van de dorpskern van het charmante Achel, net over de grens bij Valkenwaard.

De villa is verrassend ruim, toch gezellig en heeft veel lichtinval door vele raampartijen. Vanuit de leefruimtes is er zicht op de romantische, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze heeft een goede zonoriëntatie en ligging waardoor u de hele dag door optimaal kunt genieten van de zon en de rust in de tuin. Er is een grondwaterpomp waaraan een tuinslang gekoppeld kan worden om de tuin te sproeien. Ook is er een garage/atelier aanwezig. De woning is zeker niet te groot, maar biedt gegarandeerd voldoende ruimte en is makkelijk in onderhoud. De gehele verbouwing is van de tekentafel van de gerenommeerde architectenbureau Hertroijs en onder andere de zeer goed aangeschreven firma Coenjaerts heeft de houten afwerking verzorgd.

De woning heeft een correcte energieprestatie (EPC C / 247 kWh/m2/jaar) wat wil zeggen dat er normaal aan energie nodig is om de woning warm te houden in de winter en koel in de zomer. De woning wordt verwarmd op aardgas en heeft ook vloerverwarming in de leefvertrekken (begane grond) en radiatoren. Er is een gezellige open haard in de woonkamer.
De woning is zeer goed gebouwd (1973) en geheel verbouwd (2001 & 2013) en men heeft gekozen voor luxe en onderhoudsvriendelijke materialen. De woning is asbestveilig na onderzoek door een expert en ook de elektriciteit is onlangs weer gekeurd en conform bevonden voor de komende 25 jaar.
De woning oogt zeker nog eigentijds en is instapklaar.

De woning is gelegen in de zeer gewilde, residentiële wijk de Kollenberg die bekend staat om statigheid en rust. Bovendien is de woning op slechts 550 m gelegen van de dorpskern met voorzieningen als lagere school & naschoolse opvang, sporthal en tennispark, supermarkt met slager, bakker, bank, dagbladenwinkel en verschillende eet- en drankgelegenheden, bibliotheek en cultuurruimte en op dinsdag de wekelijkse markt. Bus 476 naar Valkenswaard en de 82 naar Hamont, Neerpelt & Lommel (met o.a. stop bij Neerpelt-treinstation aan de goede verbinding Hamont-Antwerpen) ligt op wandelafstand.
Daarnaast ligt de grens met Nederland (Weert, Budel, Valkenswaard, Bergeijk) nabij net als de uitvalswegen naar Eindhoven, Genk & Hasselt, Mol & Geel en de A2 Amsterdam-Maastricht en E313/E314. Ook de prachtige natuur met bossen en heide die Hamont-Achel (Groote Heide, Haarterheide enz.) en omstreken te bieden hebben liggen nabij.

Aanvullende informatie zoals plannen, attesten, keuringen zoals EPC, asbestattest, elektrische keuring, bodemattest, kadastrale info, stedenbouwkundige info is door onze Belgische makelaar beschikbaar gesteld.

Vraagprijs: bij veel animo is de vraagprijs een vanafprijs.

Beschikbaarheid: medio augustus / najaar 2024

In de tussentijd kunt u de tijd tot aan de bezichtiging gebruiken om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  738 m²
 • Woonoppervlakte:
  200 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  539.000
 • Bouwjaar:
  1973
 • Status: