319.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
801 m²

Overview

Met liefde onderhouden, verrassend ruime & energiecorrecte (klasse C), zeer fijn en rustig aan weilanden en nabij centrum Hamont gelegen 3-slaapkamerwoning met eigentijdse, keuken (2002), fijne veranda, ruime garage en fijne, achterliggende tuin met prachtig uitzicht op de weilanden op perceel van 801 m2, nabij de grens bij Budel. Wordt deze woning uw nieuwe thuis?

PLUSPUNTEN:
+ Ruim opgezet met fijne veranda (dak gerenoveerd 2022), praktische indeling, ruime living met houthaard, eigentijdse keuken, ruime slaapkamers
+ Fijne westgerichte (avondzon) tuin met uitzicht over de weilanden, veel gazon, ruimte voor moestuin, grondwaterpomp & regenwaterton voorzien
+ Garage + veel berging door koele berging, wasberging, trapkast, ruime zolder met potentie
+ Mooie locatie bij weilanden en op wandelafstand Hamont centrum,/ Bernard Kempplein
+ Energieklasse C (en dus geen renovatieplicht want dat is indien de woning energieklasse E of F zou hebben naar D zou moeten binnen de 5 jaar)
+ Rolluiken & vliegendeuren / vliegenramen voorzien
+ Spouwmuurisolatie & isolatie plafonds 1e etage
+ Op zich instapklaar met oog renovatie op termijn
+ Inloopdouche gelijkvloers voorzien als 2e badkamer
+ Eerlijk huis en net onderhouden
+ Fijne buurt en buren!
+ De woning is nog eigendom van de eerste eigenaar; is altijd met liefde bewoond en onderhouden. De woning wordt nu verkocht omwille van plannen van verhuizing naar een serviceflat

Aanvullende informatie zoals EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info, asbestattest, elektrische keuring, attesten, keuringen enz. enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar: medio juni / juli 2023.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  801 m²
 • Woonoppervlakte:
  194 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  319.000
 • Bouwjaar:
  1976
 • Status: