229.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
536 m²

Overview

Charmante, correct onderhouden doch te renoveren 3-4 slaapkamerwoning met inpandige garage. De woning is rustig gelegen op de Grote Heide, tegenover een weiland, nabij natuurgebied het Hageven, de grens met Nederland en op 5 autominuten van alle voorzieningen, een supermooie locatie! Het perceel is 5a 36ca. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens en die van een praktische woning houden en deze naar eigen smaak willen aanpassen! Momenteel is de woning aangepast voor mindervaliden (gelijkvloers wonen kan).

Deze jaren ’60 woning met zo’n 150m² aan woonoppervlakte beschikt over een ruime woonkamer, een extra salon/eetkamer, een keuken, een droge kelder, een veranda met douchekamer, een inkomhal met aparte wc. Tevens is er een inpandige garage.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers, een berging en een badkamer met douche, wc en wasmeubel met wasbak. Daarnaast is er nog een zolder bereikbaar met een uitschuiftrap.

BIJZONDERHEDEN:
+ Fijne locatie op hoekperceel, tegenover weiland, rustig, nabij natuurgebied Hageven, uitvalswegen, lagere school, sport, cultuur
+ Correcte woning
+Praktische indeling, veranda & leefruimtes/potentie
+ Fijne tuin, ideaal ook voor kind en dier, voorzien van schuur/berging, garagebox en groentekas
+ Badkamer en toilet boven en onder
+ Dak is in dakpannen en oogt nog goed
+ Veel bergruimte naast de kelder en zolder
+ Inpandige garage
+ Reeds PVC (ouder dubbel glas), spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie
+ Kruipkelder biedt mogelijkheden verbouwing
+ Momenteel is de woning aangepast voor mindervaliden

+ Beschikbaar: op zeer korte termijn
+ Indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt betaalt u bij notariële overdracht sinds 1/1/2022 slechts 3% registratierechten (i.p.v. 6% voorheen)
+ Bij energetische renovatie worden de registratierechten zelfs 1%!!! Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie
+ Veel andere, aanvullende premies bij renovatie die u kan vinden op www.premiezoeker.be
+ Verbouwen van de woning kan met 6% BTW

EPC, elektrische keuring, asbestattest, plannen en verdere nuttige en verplichte informatie zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  536 m²
 • Woonoppervlakte:
  127 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  229.000
 • Bouwjaar:
  1969
 • Status: