Fabrieksstraat 12

474.500
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
894 m²

Overview

Lichtrijke, verrassend ruime, energievriendelijke, voornamelijk gelijkvloers gerichte & onder mooie architectuur gebouwde bungalow-villa met zuidgerichte tuin met fruitbomen, deels overdekt terras, garage, vide, rustig gelegen tussen de weilanden in een residentieel straatje op een steenworp van de grens met Nederland. Er is een prachtige ruimte bij aanwezig, ideaal voor uw hobby, uw kantoor, praktijk of salon aan huis!

PLUSPUNTEN:
+ Prachtige locatie: nabij grens, rustige residentiële buurt tussen de weilanden, zuidgerichte tuin met fruitbomen
+ Licht, licht en nog eens licht
+ Praktische indeling van de woning
+ Ideaal voor mensen met hobby of werk aan huis: een prachtige ruimte die ingericht kan worden als kantoor, praktijk of salon: ideaal voor een dokter, psycholoog, kapper, architect, boekhouder, nagelstyliste, muzikant enz;
+ Gelijkvloers wonen is mogelijk
+ Vide biedt nog potentie tot extra slaapkamers/hobby!
+ De woning is van 2003 en is nog energievriendelijk!
+ Per direct beschikbaar
+ Verbouwen van de woning kan aan 6% BTW!
+ Registratierechten (overdrachtsbelasting) is slechts 3% indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt; 12% indien dit een 2e woning/eigendom wordt (indien u uw huidige woonst niet zou verkopen)

Overige informatie zoals EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info, keuringen en attesten enz. enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is direct beschikbaar.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  894 m²
 • Woonoppervlakte:
  220 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  474.500
 • Bouwjaar:
  2003
 • Status: