329.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
780 m²

Overview

In een van de mooiste straten van ACHEL: Vrijstaande 3-slaapkamer gelijkvloerse woning met veel potentie, ruime achtertuin met nieuwe schuur & met wijds uitzicht op de prachtige landerijen (hier mag nooit gebouwd worden), ideaal voor kind en dier. De ruime zolderetage biedt nog heel veel potentie tot extra slaapkamers en leefruimte, eventueel met dakkapellen.
Eigenlijk is het dus een bungalow met een zolderetage.
De woning werd in april 2020 nog voorzien van 16 zonnepanelen. De verwarmingsinstallatie werd vervangen in 2008 en het gehele dak in 2010 en recent werd ook de gehele elektrische installatie conform wetgeving gemaakt.

Ter info: het achterliggende perceel / weiland is eventueel ook nog aan te kopen; deze is eigendom van een van de buren met wie wij u ook in contact kunnen brengen.

Het Catharinadal is een mooie & rustige straat aan de dorpsrand op wandelafstand van het pittoreske Achel, een klein, maar levendig dorpje met alle basisvoorzieningen als basisschool, een supermarkt met slager, banken, postpunt, horecagelegenheden enz.
De woning is ook ideaal voor mensen die van wandelen houden, van hieruit wandel je zo het natuurgebied in.

Informatie als plannen, EPC, elektrische keuring, asbestattest, zonnepanelen enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar medio mei 2023.

Aanbellen bij de eigenaars wordt niet op prijs gesteld.
Wij beseffen dat u nog even moet wachten, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een Belgische hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  780 m²
 • Woonoppervlakte:
  173 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  329.000
 • Bouwjaar:
  1971
 • Status: