419.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
619 m²

Overview

Charmante, zeer net onderhouden, mooi afgewerkte, lichtrijke, vrijstaande 4-slaapkamerwoning met sfeervolle kamers & ruime en eigentijdse leefkeuken. Ook de romantische & overzichtelijke & omheinde tuin en terras is ideaal voor kind en dier.
De woning werd in 2021 nog voorzien van 15 zonnepanelen. De verwarmingsinstallatie werd vervangen in 2018 en recent werd ook de gehele elektrische installatie conform wetgeving gemaakt.
Deze woning voelt meteen als thuis en is een bezichtiging waard!

Pluspunten:
+ charmante, eigentijdse & tijdloze uitstraling en indeling
+ veel lichtinval & privacy doorheen de hele woning
+ ruime & recente leefkeuken, het hart van de woning
+ 4 en mogelijk zelfs 5 slaapkamers
+ 2e badkamer/douche mogelijk in wasberging en/of 2e etage
+ fijne tuin met veel zon en ook schaduw, fijn(e) terras(sen)
+ zolderetage / 4e slaapkamer bereikbaar met vaste trap
+ 15 zonnepanelen (2021) en recente aardgasketel (2018)
+ asbestveilig!
+ geen renovatieplicht nodig!
+ direct beschikbaar!

De ligging van de woning is ook fijn: op 950m van hartje van Overpelt.
Pelt is een charmante gemeente is en beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad en heel veel natuur & cultuur. Pelt ligt net over de grens nabij de gemeente Valkenswaard (Nederland) en gelegen aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding.
Pelt heeft veel cultureel aanbod met het op wandelafstand gelegen Palethe, maar ook het Dommelhof-theater en heeft ook veel aanbod voor sport en ook natuur met het vlakbij gelegen Heesakkerheidepark & De Bemvoort sportcentrum. Vele bossen en heide liggen ook in de buurt. Verder ligt de speeltuin van Pelterke en is Pelt gelegen bij vele fietsknooppunten. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

Overige informatie als plannen, EPC, elektrische keuring, zonnepanelen, kadastrale en stedenbouwkundige info enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar op zeer korte termijn.

Neem zeker ook even de tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  619 m²
 • Woonoppervlakte:
  260 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  419.000
 • Bouwjaar:
  1957
 • Status: