569.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
1188 m²

Overview

Lichtrijke, verrassend ruime, sfeervolle & prachtig gelegen, zeer goed onderhouden & energievriendelijke (EPC B!) villa (1993) met 4 slaapkamers, 2 badkamers, royale living met zit-, eet-, tv- en werk/hobbyhoek met vrijwel telkens uitzicht over de prachtige, romantische achtertuin, sfeervolle keuken, inpandige garage & kelder, op een perceel van 11a 88ca, aan de rand van villawijk de Kollenberg op ca. 900m van de dorpskern van Achel, net over de grens bij Valkenwaard. Gelijkvloers wonen is mogelijk, de woning is levensloopbestendig.

De villa is nog in eigendom van de oorspronkelijke familie die de woning hebben laten bouwen en nog altijd met veel liefde bewonen en onderhouden. Deze prachtige woning is ruim van opzet, toch gezellig en heeft veel lichtinval door vele raampartijen. Vanuit de leefruimte is er zicht op de romantische tuin voorzien van veel groen, ruimte voor zon en schaduw, een paradijs voor u, uw huisdieren en uw (klein)kinderen. De leefruimte biedt enorm veel privacy en u heeft zoveel contact met de tuin dat u de hele dag door optimaal kunt genieten van het vrije uitzicht en ook de vogels en eekhoorns zullen u laten glimlachen!
Achter de tuin ligt natuur en dit moet ook altijd zo blijven volgens de ruimtelijke ordening. Rust en privacy verzekerd!
De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie aangesloten op een grondwaterpomp.

Indeling:
Gelijkvloers is er verder hal met toilet, keuken en wasberging, royale living met prachtige Travertinvloer, open haard, en zit-, eet-, werk/hobby- en tv-gedeelte, gelijkvloerse slaap- en badkamer en een ruime inpandige garage. Tevens is er een kelder te bereiken vanuit de hal.
Op de eerste etage zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, apart wc, cv-ruimte en zolderberging.

De villa is ruim maar zeker niet kolossaal, en ze biedt gegarandeerd gezelligheid en voldoende ruimte en is tevens makkelijk in onderhoud.
Het dak is bedekt met mooie gebakken glazuurpannen die nog in zeer goede staat zijn.

De woning is tevens voorzien van:
+ alarminstallatie
+ stofzuigsysteem
+ vloerverwarming op de begane grond
+ zonnewering (keuken en woonkamer)
+ romantische tuin met beregeningsinstallatie
+ inpandige garage

Andere pluspunten:
+ Wonen gelijkvloers (slaapkamer in aparte kamer met eigen badkamer; deuren gelijkvloers zijn rolstoelvriendelijk en hele huis zonder drempels)
+ Prachtige ligging
+ Privacy in huis en in de tuin
+ Verrassend veel ruimte maar toch gezellig!
+ Fijne indeling en lichtinval
+ Zeer goede EPC: klasse B!!!
+ Asbestveilig
+ Uitmuntend en met liefde onderhouden, mooie, luxere en tijdloze materiaalkeuze en hierdoor instapklaar.

Informatie als plannen, attesten, keuringen etc. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De villa is echt een bezichtiging waard ondanks dat wellicht sommige materialen licht gedateerd zijn, de energie, lichtinval, indeling en locatie van deze villa zijn tijdloos!

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1188 m²
 • Woonoppervlakte:
  302 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  569.000
 • Bouwjaar:
  1992
 • Status: