439.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
1293 m²

Overview

Sfeervolle, degelijk gebouwde en correct onderhouden, ruim opgezette, 3-4 slaapkamerwoning met ruime garages, schuren, bergingen, veel potentie, prachtig aangelegde, verrassend grote, voor- en achtertuin op perceel van 1293 m2 die veel mogelijkheden biedt voor honden-, dieren- en/of tuinliefhebbers of voor mensen die nog iets achter het huis willen hebben, tevens ruime oprit naast de woning, gelegen op einde van een rustige, doodlopende straat en toch nabij de kern van Kleine-Brogel en uitvalswegen. Deze woning voelt als een thuis!

PLUSPUNTEN:
+ Sfeervol, gezellig, living met houtkachel
+ Goede zonoriëntatie
+ Doodlopende straat, dus rustig
+ Veel garages/bergruimte
+ Asbestveilig
+ Geen renovatieplicht
+ Praktische indeling
+ Mooie & verrassend ruime tuin met privacy, (deels) overdekt terras, moestuin, gazon, kippenren op perceel 1293m2
+ Ideaal voor honden-, dieren- en/of tuinliefhebbers
+ Oprit langszij breed, potentie tot ombouw achterliggende garages/schuren tot extra werkruimte/tuinhuis/relaxruimte
+ Potentie op eerste etage: meer slaapkamers ipv zolders
+ 2e badkamer

UITDAGINGEN:
– Er wordt momenteel gerookt in de living
– Kleine-Brogel is minder populair i.v.m. de naastgelegen luchtmachtbasis

Meer informatie zoals EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info, asbestattest, keuringen enz. enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar op korte termijn

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1293 m²
 • Woonoppervlakte:
  230 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  439.000
 • Bouwjaar:
  1987
 • Status: