1.095.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
4722 m²

Overview

Prachtige, in de bossen gelegen, statige villa, met omheinde tuin en terrassen georiënteerd op het zuidwesten. Deze villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 douchekamers, een bureau en binnenzwembad met eigen sanitair, infraroodsauna en fitness en garages voor totaal 5 auto’s en een dubbele carport. De ruime en omheinde tuin bestaat uit verschillende zonnige en lommerrijke terrassen, een overdekt terras, mooie perkjes en parktuin met waterpartij. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. >500m2 op een gegeerde plaats in (Neer)Pelt en dit op een perceel van totaal 47a 22ca (4722 m2) waarvan de woning staat op het perceel aan de Woudweg (2343 m2) en het achterliggende perceel van 2379m2 wat nu een prachtige tuin is, nog eventuele bouwgrond is bereikbaar vanuit de Larkendreef.

De woning is gelegen op 8 autominuten van de grens met Valkenswaard (Nederland), met vlakbij voorzieningen als lagere school en bakker op fietsafstand. Supermarkten, bibliotheek, sport- en cultuurcentrum Dommelhof, verschillende eet- en drinkgelegenheden en het gezellige centrum van Neerpelt met wekelijkse markt liggen op slechts 6 min. afstand. Weert, Budel, Bergeijk liggen vlakbij net als de uitvalswegen naar Eindhoven, Genk & Hasselt, Mol & Geel en de A2 Amsterdam-Maastricht. De prachtige natuur die Pelt (Hageven enz.) en omstreken te bieden hebben, bereik je zeer snel en vlot te voet, per fiets of gemotoriseerd verkeer. Ook is er elk uur een rechtstreekse treinverbinding vanuit Neerpelt naar Antwerpen en in de spits van en naar Brussel. Zelfs vanuit deze villawijk is er een belbusverbinding.
Het bos ligt meteen nabij, ideaal voor mensen die graag van rust en privacy houden.

De woning heeft een bijzonder aangename sfeer door de ligging, de royale woonkamer met twee zitgedeelten, rondom natuurlijk lichtinval en contact met de tuin.

Indeling:
De ruime woonkeuken met alle voorzieningen, veel werkblad, ruimte ook voor een ontbijthoek, ligt ook aansluitend en geeft eveneens uitzicht op terras en achtertuin.
Op de begane grond bevindt zich verder een entreehal met gastentoilet en garderobe, een bureel. Aan de andere kant van de woning is de zijentree met wasberging, 5 garageplaatsen met automatische poorten en 2 carports, en het mooie binnenzwembad met eigen bar, sauna, fitness en sanitair. De woning is grotendeels voorzien van kruipkelder en in de kelder staat de verwarmingsinstallatie en de zwembadinstallatie.
Op de eerste etage bevinden zich 4 ruime slaapkamers met elk een eigen wasgelegenheid (bad en/of douche en wasbak minimaal), een ruime, mooie afgewerkte zolder met inbouwkasten.

De woning heeft voor bouwjaar 1992 een correcte energieprestatie (EPC 252 kWh/m2/jaar, klasse C) en wordt verwarmd met stookolie. De verwarming en opslagtank zijn netjes onderhouden en gekeurd. De elektriciteit wordt bij verkoop conform wetgeving opgeleverd en dit attest is nog 25 jaar geldig. De villa is is voorzien van ventilatie. Overal is gebruik gemaakt van aluminium kozijnen aan de buitenkant en hout aan de binnenkant en dubbel glas. Het dak werd bedekt met hoogwaardige dakpannen die niks geleden hebben. De woning is zeer degelijk gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is een ingebouwde alarminstallatie en beregeningsinstallatie voor de tuin.
Dit is een riante woning waar iedereen volop van de leefruimtes en de omringende natuur kan genieten.

Pluspunten:
+ comfortabele, vriendelijke villa met binnenzwembad
+ residentiële, rustige ligging in en nabij de bossen
+ volledig omheind
+ alarminstallatie en veiligheidssloten aanwezig
+ mooie zonoriëntatie van de woning
+ perfect onderhouden woning en technieken
+ gezellige ruimtes en indeling
+ slaapkamers hebben allen eigen badruimte
+ badkamers, zwembad en keuken zijn relatief nog eigentijds
+ 5 garages en dubbele carport: een paradijs voor autoverzamelaars!
+ achterliggende bouwgrond kan eventueel in plaats van tuin gebruikt worden tot bouwperceel (minimaal 17-18 are)
+ kruipkelder (deels) en kelder bieden mogelijkheid tot simpele renovaties
+ aansluiting riolering is wel al aangelegd
+ airconditioning op de eerste verdieping & correct ventilatiesysteem voor het binnenzwembad
+ vloerverwarming gelijkvloers (uitgezonderd garage) en (lig)badkamers boven
+ EPC is netjes (correcte beglazing en isolatie) dus u valt buiten de renovatieplicht
+ Elektriciteit wordt conform opgeleverd en nog 25 jaar geldig
+ Asbestveilig
+ een ware thuis voor u, uw gezin, (klein)kinderen en huisdieren!

Beschikbaarheid: medio begin 2024

Overige informatie zoals plannen, attesten, keuringen etc. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  4722 m²
 • Woonoppervlakte:
  521 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  3
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  1.095.000
 • Bouwjaar:
  1992
 • Status: