417.500k.k.
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
495 m²

Overview

Charmante, zeer mooie en luxueus afgewerkte, ruim opgezette 3-4 slaapkamernieuwbouwwoning (HOB) met carport, ruime leefruimte met open keuken, badkamer, zonnepanelen enz. op een perceel in Hamont van ca. 5 are met perfecte zonoriëntatie en met uitzicht over de achterliggende weiden & natuur. Dit betreft een 2-onder-1-kapwoning waarbij zowel de linker als rechter zijde beschikbaar zijn. Indeling identiek maar in spiegelbeeld (zie foto’s).

De woning biedt op de begane grond een lichtrijke en ruime woonkamer met open keuken, een ruime entree, een wc & berging.
Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 slaapkamers, een badkamer, nachthal en middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met de technische ruimte en grote zolderruimte/4e slaapkamer.
De woning heeft een fijne (nog door de koper aan te leggen) achtertuin, de omheining wordt voorzien door de bouwheer.

+ De keuringen zijn inbegrepen in de prijs (is meestal niet zo volledig geregeld in vergelijk met andere nieuwbouwprojecten):

+ De woning wordt nog voorzien van een carport in hout, deze is ook inbegrepen in de prijs.

+ De ramen en de achterdeur zijn van aluminium (staallook) en de voordeur is in hout (Afrormosia).

+ De afscheiding achter- en zijkanten van de tuin worden voorzien (in tegenstelling tot de meeste andere nieuwbouwprojecten)

+ De zonnepanelen zijn ook inbegrepen zijn in de prijs (in tegenstelling tot de meeste andere nieuwbouwprojecten.

– De tuin- en omgevingsaanleg is voor de koper. (na oplevering).

De woning is beschikbaar ca. 3-4 maanden na aankoop en keuze afwerking.

Neem zeker ook even de tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  495 m²
 • Woonoppervlakte:
  190 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  417.500k.k.
 • Bouwjaar:
  2022
 • Status: