289.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
1213 m²

Overview

Zeer degelijke en net onderhouden, verrassend ruime, fijn gelegen 4 à 5-slaapkamerwoning met inpandige garage, verrassend grote, achterliggende tuin met blijvend uitzicht op de weilanden, op perceel van 1213 m2 die veel mogelijkheden biedt voor honden-, dieren- en/of tuinliefhebbers, fijn gelegen en toch nabij de kern van Hamont, net over de grens bij Budel. Deze woning voelt als een thuis!

PLUSPUNTEN:
+ Goede, rustige locatie en toch niet ver van de kern van Hamont, grens, uitvalswegen en natuur
+ Verrassend ruime tuin met perfecte zonoriëntatie, voorzien van (ruimte voor) moestuin, bergingen, gazon, op perceel 1213m2
+ Ideaal voor honden-, dieren- en/of tuinliefhebbers
+ Slaapkamer en wasgelegenheid gelijkvloers, praktische indeling
+ 4 slaapkamers boven (met mogelijkheid tot badkamer boven)
+ Garage inpandig
+ Zeer degelijk gebouwd (eigenaar was metser) & correct onderhouden
+ EPC klasse D dus geen renovatieplicht! Dit komt door reeds PVC-schrijnwerk en dubbel glas, spouwmuurisolatie.

De woning is beschikbaar op korte termijn.

Gedetailleerde informatie zoals EPC, kadastrale info, asbestattest, elektrische keuring, attesten, keuringen enz. zijn door onze Belgische makelaar beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1213 m²
 • Woonoppervlakte:
  197 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  289.000
 • Bouwjaar:
  1967
 • Status: