589.000
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
1843 m²

Overview

In rustige residentiële wijk gelegen riant, degelijk gebouwd, gezellig villa-landhuis met 6 slaapkamers en 2 badkamers, prachtig aangelegde, zuidwestgerichte tuin met verwarmd en afdekbaar buitenzwembad en aanpalende buitenkeuken en zonneterras en voorzien van beregeningsinstallatie, tuinbergingen en (overdekte) terrassen. Dubbele inpandige garage en extra garage/berging. De bewoonbare oppervlakte is ca. 370 m2. Perceel is 18a 43ca. Praktijkruimte aan huis / gelijkvloers wonen mogelijk.

De woning is gelegen op ca. 30 minuten van ASML Veldhoven en hartje Eindhoven, maar ook nabij de verbindingen als A2 Amsterdam-Maastricht & A67 Antwerpen-Duitse Ruhrgebied, noord-zuidverbinding naar Hasselt / E314 Brussel-Duitse Ruhrgebied en de expresweg naar Mol, Geel en de E313 Luik-Antwerpen. Vanuit Pelt is er tevens een treinverbinding naar Antwerpen en Brussel, vanuit het nabijgelegen Achel is er een busverbinding via Valkenswaard naar Eindhoven. 300m vanaf de woning is de bushalte met rechtstreekse verbinding naar Pelt en Genk.

De woning is ruim van opzet en met degelijke materialen gebouwd door een Nederlandse aannemer die er zelf heeft gewoond. De huidige eigenaren zijn de tweede eigenaren en zij wonen er met heel veel liefde sinds 2002 en hebben het ook met veel liefde onderhouden. Ook de indeling van de woning is praktisch en sfeervol. Alles is vergund.
Voor meer informatie over de indeling, zie hieronder bij ‘indeling’

De prachtig aangelegde, zuidwestgerichte tuin met verwarmd, af te dekken zwembad (met solarafdekplaten) biedt ook veel potentie tot gezellige middagen met familie en/of vrienden, maar ook rust en vakantie aan eigen huis. De tuin heeft verschillende gezellige hoeken zodat u de gehele dag wel ergens kunt genieten van de zon of de schaduw. De verschillende hagen, planten en bomen zorgen voor veel privacy en geven de tuin een speels karakter. De tuin is voorzien van mooi aangelegde verlichting en van een grondwaterberegeningsinstallatie. Het tuinhuis achteraan is nog nieuw en is 40 m2.

In de villa is een dubbele inpandige garage voorzien. Hier kunnen 2 auto’s worden gestald. Verder is er nog een extra garage/berging aan de zijkant. Tevens zijn er achter de poort meerdere parkeerplaatsen voorzien.
De villa beschikt over meer dan voldoende bergruimte, onder andere in een ruime kelder en nog een ruime zolder.

De villa is asbestveilig en heeft voor bouwjaar 1992 een zeer correcte energieprestatie (EPC 207 kWh/m2/jaar, klasse C). De villa is gedeeltelijk ook voorzien van airconditioning en ook is er vloerverwarming overal gelijkvloers uitgezonderd de dubbele, inpandige garage. De woning is verder voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas. De woning is degelijk gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen, kan ook niet anders want de eerste eigenaar was zelf een aannemer. Er is tevens een ingebouwde alarminstallatie, en beregeningsinstallatie voor de tuin.
De woning is keurig onderhouden. Badkamers, enkele vloeren en muren kunnen licht gedateerd overkomen, maar zijn zeer goed onderhouden en behoeven geen onmiddellijke aanpassing.
Dit is een riante woning waar iedereen volop van de leef- en werkruimtes en de omringende tuin kan genieten.

Bijzonderheden:
+ comfortabele, vriendelijke, energievriendelijke, asbestveilige en instapklare villa
+ praktijkruimte / gelijkvloers wonen mogelijk
+ residentiele, rustige ligging in residentiële wijk in Sint-Huibrechts-Lille / Pelt nabij alle voorzieningen, bos, kanaal, Nederlandse grens en uitvalswegen
+ perfecte zonoriëntatie
+ achtertuin heel sfeervol en volledig omheind en voorzien van meerdere overdekte terrassen en verwarmd en solar-afdekbaar zwembad, tuinhuis, buitenkeuken en tuinbergingen
+ alarminstallatie, airconditioning, vloerverwarming gelijkvloers (excl. garage) & beregeningsinstallatie aanwezig
+ beschikbaar medio Q2/2023

De foto’s zijn mooi, maar de sfeer moet u echt komen proeven.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1843 m²
 • Woonoppervlakte:
  370 m²
 • Kamers:
  7
 • Slaapkamers:
  6
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  589.000
 • Bouwjaar:
  1992
 • Status: