329.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
1091 m²

Overview

Gezellig, charmante 3-slaapkamerwoning met grote, omheinde tuin, carport, tuinberging & gezellig overdekt terras aan de rand van het centrum van Achel, op perceel van 10a 91ca.
Het huis werd de voorbije jaren al goed opgefrist.

Bijzonderheden:
+ Fijne locatie nabij kern van het gezellige Achel
+ Mooie, grote omheinde tuin, veilig voor kind en dier!
+ Overdekt terras
+ Netjes opgefrist en instapklaar op wat afwerking na:
+ Dak, badkamer, verwarming en keuken reeds vernieuwd, extra isolatie en rolluiken boven reeds aangebracht en voorziening stroom voor rolluiken aan de voorkant, voorzien
+ Carport & tuinberging
+ Geen renovatieplicht!
+ Conforme elektrische keuring!

Achel is een vriendelijk dorp binnen de gemeente Hamont-Achel, een landelijke gemeente gelegen in het noorden van (Belgisch) Limburg) te midden van veel natuur. De uitvalswegen Eindhoven-Hasselt en richting Weert, Lommel, Mol & Geel liggen in de directe nabijheid. Hamont-Achel is een trekpleister voor wandelaars en fietsers. Supermarkt ligt op 350 m, en al de grotere supermarkten vinden je in Pelt en Hamont op ruim 7 minuten rijden, of in Budel en Valkenswaard op 15 minuten. Eindhoven & Weert liggen op 25 minuten, Hasselt op 35 minuten & Antwerpen en Brussel op 1 uur rijden. Ook heeft Hamont of Neerpelt een station met een directe treinverbinding naar Antwerpen en sinds 2021 ook in de spits van Neerpelt station rechtstreeks naar en van Brussel. Sport, cultuur en natuur zijn verder aanwezig en ook vindt u wat gezellige horecagelegenheid in de nabijheid, net als de lagere school, dagbladenwinkel/post.
Kortom, menig Achelaar zal u ervan overtuigen dat het een ideale plek is om te wonen!

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1091 m²
 • Woonoppervlakte:
  150 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  329.000
 • Bouwjaar:
  1933
 • Status: