499.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
1620 m²

Overview

Charmante, karakteristieke woning met 4-5 slaapkamers en een zeer ruime naastgelegen tuin gelegen op een aparte bouwgrond, rustig gelegen in de kern van het pittoreske Sint-Huibrechts-Lille, deelgemeente van Pelt, net over de grens bij Valkenswaard. Perceel totaal 16a 20ca.

PLUSPUNTEN:
+ Sfeervol & charmante woning
+ Prachtige en rustige locatie met zeer goede zonoriëntatie
+ Gezellige woonkamer en veranda
+ Overdekte terrassen
+ Ruime (fiets)berging
+ Inpandige garage
+ 4 slaapkamers en 1 kleinere (slaap)kamer
+ Bouwgrond inclusief (8a80ca) die nu in gebruik is als tuin met moestuin en boomgaard (niet te koop los van de woning, maar u kunt als nieuwe eigenaar wellicht deze grond wel verkopen)
+ Vernieuwd rieten dak (2020) & onderhoudscontract
+ Spouwmuurisolatie
+ Energieklasse C: verrassend goed voor huis uit 1972
+ De woning is nog eigendom van de eerste bewoners die de woning hebben laten bouwen en is altijd met liefde onderhouden

Sint-Huibrechts-Lille is een rustig kerkdorpje met een supermarkt, lagere school, enkele horecagelegenheden, gelegen tussen de kernen van Hamont, Achel, Neerpelt & Kaulille in, binnen de gemeente Pelt.
Pelt is een charmante gemeente en beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad en heel veel natuur & cultuur. Pelt ligt net over de grens nabij de gemeente Valkenswaard (Nederland) en gelegen aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding.
Pelt heeft veel cultureel aanbod en ook veel aanbod voor sport en natuur. Vele bossen en heide liggen ook in de buurt. Verder ligt de speeltuin van de Bosuil nabij en is Pelt gelegen bij vele fietsknooppunten. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

Meer informatie als EPC, elektrische keuring, kadastrale en stedenbouwkundige info, plannen enz. zijn beschikbaar gesteld door onze Belgische collega

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar medio einde Q1/begin Q2 2023.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1620 m²
 • Woonoppervlakte:
  215 m²
 • Kamers:
  7
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  499.000
 • Bouwjaar:
  1972
 • Status: