529.000k.k.
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
1481 m²

Overview

Zeer degelijk en goed onderhouden, instapklare, charmante, vrijstaande, energiezuinige (EPC B / 131 kWh/m2) villa (bouwjaar 2012) met 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 slaap- en badkamer gelijkvloers !!!) en aparte dressing, carports en een aparte garage. Deze is volledig ingericht als zorgwoning met extra eigen leefruimte met keukentje, (4e) slaap- en (3e) badkamer. Tevens is er een ruime, zuid gerichte achtertuin met zicht op weiland, op een ruim perceel van ca. 14 are in Lommel, vlak over de grens en nabij natuur, uitvalswegen en voorzieningen! Ideaal voor mensen die gaan voor instapklaar, gelijkvloers wonen mogelijk en voor ruimte voor inwonende ouder/kind in de aparte zorgwoning/kangoeroewoning of ook te gebruiken als salon/kantoor aan huis!

Bijzonderheden:
+ Instapklaar
+ Bouwjaar 2012: alles oogt nog nieuw en eigentijds en is zeer goed onderhouden !
+ Charmant en tijdloos interieur met gezellige woonkamer en leefkeuken!
+ Duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt, o.a. parketvloer, gashaard en mooie binnendeuren!
+ Gelijkvloers wonen is mogelijk met gelijkvloers ruime slaap- en badkamer
+ Boven nog 2 ruime slaapkamers, aparte dressing en aparte badkamer met wc
+ Zeer goede EPC B / 131 kWh/m2 jaar!!! Tevens voorzien van flink wat zonnepanelen! Garagegebouw: EPC E; verplicht te verduurzamen indien je het residentieel gebruikt!)
+ Fijne en rustige locatie nabij grens, uitvalswegen, natuur en alle voorzieningen
+ Aparte garage die te gebruiken valt als zorgwoning met eigen leefruimte met keuken, badkamer met wasmeubel, douche en wc en eigen aparte slaapkamer, alles gelijkvloers!
+ Eventueel ook te gebruiken als ruimte voor salon / kantoor aan huis!
+ 3 carports
+ Ruime zuid gerichte tuin met volop mogelijkheden voor kinderen, honden en/of andere dieren!
+ Ten opzichte van nieuwbouw zit u hier straks tegen goedkopere registratierechten, ook energiezuinig en instapklaar

Gedetailleerde informatie als EPC, elektrische keuring, zonnepanelen, kadastrale en stedenbouwkundige info enz. zijn beschikbaar.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!
De woning is beschikbaar vanaf medio oktober 2023.

Neem zeker ook even de tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1481 m²
 • Woonoppervlakte:
  256 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  529.000k.k.
 • Bouwjaar:
  2012
 • Status: