349.900k.k.
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Overview

Prachtige, instapklare, nieuwe (2022) & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin, grote leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, berging, kelder & eigen standplaats in ondergrondse parkeergarage, gelegen op de Grote Heide in Pelt.

De eengezinswoning werd instapklaar opgeleverd met een keuken en badkamer en standaard 6 x 280Wpiek-zonnepanelen die inbegrepen zit in de verkoopprijs. Een luxere keuken, badkamer werden gekozen.
Ook de indeling van de woning is zorgvuldig uitgedacht.
Op gelijkvloers en eerste verdieping is er vloerverwarming.

Bespaar u van een hoop geduld, werk en onverwachte kosten van afwerking en kies nu voor het gemak van een echt instapklare & energiezuinige woning!

Details over de goede materialen van de ruwbouw en de hoogwaardige materiaalkeuze afwerking van deze woning zijn beschikbaar.

Indeling:
Kelder met ondergrondse parkeerplaats (20,04 m2), berging (13,38m2) en toegang naar trappenhal.
Begane grond: inkomhal & gastentoilet, royale leefruimte met open keuken, wasber,ging en toegang naar kelder en 1e etage.
1e etage: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, apart nachttoilet, berging

Ideaal voor:
– investeerders die de woning willen verhuren
– koppels en gezinnen die van huur naar koop willen overstappen of van een appartement naar een huis met tuin willen

Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsarme materiaalkeuzes en afwerkingsgraad, speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de residentiële woonprojecten. Wij wijzen ook op de unieke ligging met de gezellige besloten tuintjes tegenover kerk en school, gegeerd door ouders met kinderen en grootouders met kleinkinderen.
Individuele inrichting en afwerking is mogelijk in samenspraak met de promotor, voor zover dit technisch haalbaar is.

Investeerders in dit project kunnen stellen dat zij hier een veilige belegging realiseren, welke omwille van de unieke ligging op termijn een fikse meerwaarde kan opleveren.
In een eerste bouwfase werden er 4 woningen opgericht worden welke allemaal over een eigen privé ondergrondse parkeerplaats beschikken. Medio 2023 wordt de tweede bouwfase voorzien, met nog 6 nieuwbouwwoningen in dezelfde lijn.

Informatie als plannen, kadastrale & stedenbouwkundige info, documenten, samenvatting lastenboek, kosten enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

Details

 • Woonoppervlakte:
  150 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  349.900k.k.
 • Bouwjaar:
  2021
 • Status: