249.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
545 m²

Overview

Charmante, lichtrijke, zeer net onderhouden doch te renoveren 3-4 slaapkamerwoning met inpandige garage. De woning is rustig gelegen doch nabij de kern van Hamont, de grens met Budel en nabij natuur en alle voorzieningen, een supermooie locatie! Het perceel is 5a 45ca. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens en die van een karakteristieke woning houden en deze naar eigen smaak willen aanpassen!

Deze karakteristieke jaren ’60 woning met zo’n 161m² aan woonoppervlakte beschikt over een gezellige, ruime woonkamer, een extra salon/eetkamer, keuken, droge kelder, achtersas / wasberging/badkamer en losse toilet. Tevens is er een inpandige garage en een kelder.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers, een berging/kleine slaapkamer. Daarnaast is de zolder nog om te bouwen naar extra badkamer of slaapkamer.

De woning is gelegen op 25 minuten rijden van Eindhoven, 15 minuten van Valkenswaard en slechts 5 minuten van Budel (Nederland). Hamont is een rustig stadje met voorzieningen als lagere school, supermarkt, bakker, bank, dagbladenwinkel en verschillende eet- en drankgelegenheden en cultureel aanbod (Posthoorn, Cinema Walburg). Daarnaast liggen de uitvalswegen naar Eindhoven, Genk & Hasselt, Mol & Geel en de A2 Amsterdam-Maastricht en E313/E314 nabij en vanuit Hamont is er een rechtstreekse treinverbinding naar Antwerpen. Ook de prachtige natuur met bossen en heide die Hamont-Achel (Groote Heide, Haarterheide enz.) en omstreken te bieden hebben, bereik je zeer snel en vlot.

BIJZONDERHEDEN:
+ Charmante woning
+ Rolluiken overal
+ Asbestveilig
+ Dak is in dakpannen en oogt nog goed
+ Gezellige woonkamer met zit- en eethoek en een kachel, en daarnaast nog een salon/eetkamer, potentieel samen te voegen, ook met de keuken
+ 4-5 (slaap)kamers mogelijk middels gebruik van de berging en/of zolder
+ Veel bergruimte naast de kelder en zolder
+ Fijne tuin met schuur
+ Inpandige garage
+ Prettige en rustige locatie in de stad nabij de kern en nabij natuur, de grens met Budel en alle voorzieningen
+ Beschikbaar: medio op zeer korte termijn
+ Indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt betaalt u bij notariële overdracht sinds 1/1/2022 slechts 3% registratierechten (i.p.v. 6% voorheen)
+ Bij energetische renovatie worden de registratierechten zelfs 1%!!! Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie
+ Veel andere, aanvullende premies bij renovatie die u kan vinden op www.premiezoeker.be
+ Verbouwen van de woning kan met 6% BTW
+ Beschikbaar: medio 1 juli 2023

Aanvullende informatie als EPC, elektrische keuring, asbestattest, plannen en verdere nuttige en verplichte informatie zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  545 m²
 • Woonoppervlakte:
  161 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  249.000
 • Bouwjaar:
  1965
 • Status: