Oude Brugstraat 7

289.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
544 m²

Overview

Verrassend grote, karakteristieke meergezinswoning met meerdere mogelijkheden op perceel van 5a44ca (lot 1 + lot 3). Prachtig gelegen nabij kanaal en kern van Sint-Huibrechts-Lille. EPC D & asbest enkel in rookkanaal/valt goed mee.

De woning is op te frissen, maar dit is niet direct nodig. Het is nog steeds comfortabel en is zeer geschikt voor mensen die met meer familie(s) onder hetzelfde dak willen wonen.

Pluspunten:
+ Instapklaar gelijkvloers, doch rest op te frissen
+ Samengestelde families of meergezinswoning of gezinnen met inwonende ouder of kind want extra etage met voorziening woonkamer en keuken
+ De woning heeft een ruime keuken en badkamer, gezellige living met kachel
+ Ook nog een nette tuin
+ Mooi en sfeervol gelegen aan rustige straat nabij kanaal en brug en kern Lille
+ Ruime wasberging
+ Aparte garage & carport
+ Rolluiken in één slaapkamer
+ Beperkt asbest (enkel rookkanaal)
+ EPC D dus geen renovatieplicht!
+ Verrassend veel ruimte
+ Charmant door historie
+ Goed onderhouden (isolatie, ketel, ramen, sanitair, vloeren, rolluik, keuken)
+ Potentieel
+ Interessant voor renovatie en/of investeerder
+ Aankoop ev. aan 3%, Renovatie kan aan 6% btw

Sint-Huibrechts-Lille is een rustig kerkdorpje met een supermarkt, lagere school, enkele horecagelegenheden, gelegen tussen de kernen van Hamont, Achel, Neerpelt & Kaulille in, binnen de gemeente Pelt.
Pelt is een charmante gemeente en beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad en heel veel natuur & cultuur. Pelt ligt net over de grens nabij de gemeente Valkenswaard (Nederland) en gelegen aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding.
Pelt heeft veel cultureel aanbod en ook veel aanbod voor sport en natuur. Vele bossen en heide liggen ook in de buurt. Verder ligt de speeltuin van de Bosuil nabij en is Pelt gelegen bij vele fietsknooppunten. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

Overige informatie zoals EPC, elektrische keuring, asbestattest, kadastraal en stedenbouwkundig, zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!
Reageer nu online (niet telefonisch) door te klikken op de button en laat uw gegevens na en dan neem ik contact met u op.

De woning is beschikbaar vanaf juni 2024.
Bezichtigingen zijn mogelijk ten vroegste op donderdag 7 maart (enkel op afspraak).

Aanbellen bij de eigenaars is niet toegelaten.
Wij beseffen dat u nog even moet wachten, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  544 m²
 • Woonoppervlakte:
  305 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  289.000
 • Bouwjaar:
  1898
 • Status: