479.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
1651 m²

Overview

Sfeervolle, lichtrijke, zeer energievriendelijke (EPC B 118 kWh/m2 !!), correct afgewerkte gelijkvloerse woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens. Tevens is er een inpandige garage voor 2 auto’s, carport, prachtige, zuidgerichte tuin met terras, serre, tuinbergingen en keramiekatelier, ideaal voor levensgenieters die op zoek zijn naar een woning eventueel met zorgwoning. De fraaie woning is verrassend ruim en ademt een warme en gezellige sfeer uit en ligt in een residentiële wijk, nabij de bossen, uitvalswegen, grens met Nederland, in Pelt met alle voorzieningen. Zorgwonen en gelijkvloers wonen is meteen mogelijk!

De woning is energiezuinig en instapklaar. Het heeft een speelse indeling met veel gezellige hoeken in de living en keuken met uitzicht op de fijne en ruime tuin. Er is een dubbele, inpandige garage, een ruime (geïsoleerde) zolder met hobbyruimte, bergingen en een ruime kelder met wijn-/voorraadkelder, werkhuiskelder en daarnaast nog een aparte berging voor fietsen.
Het perceel van 16a 51ca is gelegen nabij bossen en landerijen in Lindel in de gemeente Pelt. Diverse uitvalswegen en de grens met Nederland liggen dichtbij. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen. Gelijkvloers wonen is voor iedereen mogelijk, de carport en achterinkom faciliteren dit. Ook voor gezinnen met inwonende ouders of grotere kinderen heeft dit huis voldoende plek voor iedereen. Het houden van een zorgwoning of B&B zou hier een optie kunnen zijn door de aanwezigheid van een apart gelegen slaapkamer, badkamer en keuken, ook op de begane grond.

De woning ligt rustig in Lindel tussen bossen en landerijen, maar op 4 minuten van de noord-zuidverbinding tussen Hasselt en N69 naar Veldhoven/Eindhoven en op 5 minuten van het Noorderhart Ziekenhuis en treinstation. De woning is vlakbij Nederlandse grens en je bent dus in een mum van tijd in Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven en Eindhoven!
Deze woning past bij kandidaten op zoek naar een energiezuinig, instapklaar en eigentijds huis waar je geen werk aan hebt, maar meteen van kunt genieten!

BIJZONDERHEDEN:
+ Instapklare woning: u kunt meteen in alle rust gaan wonen zonder gedoe met verbouwen, onvoorziene kosten!
+ Mooi afgewerkt: meteen genieten!
+ Zeer energiezuinig: energieklasse B! Met o.a. nieuwe condenserende ketel, 32 zonnepanelen, pelletkachel (2021) en voorraad over te nemen, warmtepompen/ airco w/k 2x (2019), spouwmuurisolatie, extra zolderisolatie, nieuw schrijnwerk en beglazing enz. Met minimale inspanning kan men in de toekomst verwarmen zonder gebruik van aardgas!
+ Locatie in residentiële wijk & perfecte zonoriëntatie
+ Privacy
+ Lichtrijk & sfeervol, contact tussen binnen en buiten is optimaal aanwezig!
+ Prachtige tuin met groentebakken & -serre / tuinkas, kippenhok, bergingen en keramiekatelier / bijgebouw en fijne terrassen + automatische luifel
+ Fijne indeling van de woning & veel contact tussen buiten en binnen!
+ Verrassend ruim: ca. 200m2 woonoppervlakte (exclusief carport, kelders, zolders, garage voor 2 auto’s, tuinbergingen en keramiekatelier)
+ 4e slaapkamer met badkamer,/ zorgwoning / kangoeroewoning
+ Dubbele inpandige garage met automatische poort & klavier, carport met automatische poort & klavier, ruime kelder, ruime zolder en atelier / bijgebouw
+ Tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van beregeningsinstallatie en grondwaterpomp die ook is aangesloten op wc’s, badkamers, wasmachine & vaatwasser!
+ Tuin te groot? Verschillende achterburen zouden graag een deel van de tuin bij hun tuin willen toegevoegd hebben
+ Gezellige leefruimte met pelletkachel en van alle gemakken voorziene, sfeervolle leefkeuken
+ Warmtepompen/airco’s warm/koud in woonkamer en keuken
+ Ruime slaapkamers, gelijkvloers wonen en ook onafhankelijke leefruimte met eigen keuken en badkamer / mogelijkheid zorgwonen of B&B
+ Fijne buren en gezellige buurt!
+ Prettige zonoriëntatie en locatie dichtbij natuur, uitvalswegen, ziekenhuis, station & Nederlandse grens
+ Zeer degelijk gebouwd en heel correct onderhouden
+ Asbestveilig!
+ Beschikbaar: medio 3-4 maanden na ondertekening overeenkomst

Aanvullende informatie zoals EPC, elektrische keuringen, asbestattest, plannen en verdere nuttige en verplichte informatie zijn door onze Belgische makelaar beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.
Wij verkopen zelden tot nooit zulke netjes afgewerkte en instapklare woningen.

Aanbellen bij de eigenaars wordt niet op prijs gesteld!
Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook iets strikter dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1651 m²
 • Woonoppervlakte:
  200 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  479.000
 • Bouwjaar:
  1979
 • Status: