339.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
887 m²

Overview

Zeer net onderhouden, verrassend ruime & energiecorrecte (klasse C), fijn gelegen, lichtrijke en sfeervolle, gelijkvloerse 3- slaapkamerwoning met eigentijdse living (2003) en keuken (2005), ruime garage, potentie op zolder, onderhoudsvriendelijke, fijne, achterliggende tuin op perceel van 887 m2 die veel mogelijkheden biedt, rustig en fijn gelegen en toch nabij de kern van Hamont, net over de grens bij Budel. Deze woning voelt als een thuis!

PLUSPUNTEN:
+ Alles gelijkvloers, praktische indeling
+ Mooie tuin met privacy, serrekas, gazon; fijn en gemakkelijk in onderhoud, met verlichting/elektra, regenput met handpomp, grondwaterpomp
+ Garage & bergingen
+ Ruime zolder met potentie
+ Mooie locatie
+ Zeer correct onderhouden & continu gerenoveerd
+ energetische maatregelen: aardgasketel (2008), schrijnwerk & beglazing (2011), spouwmuurisolatie (2013), pelletkachel (ca. 2018), zoldervloerisolatie: energieklasse C (en dus geen renovatieplicht want dat is indien de woning energieklasse E of F zou hebben naar D zou moeten binnen de 5 jaar)
+ Zonneluifel, rolluiken & vliegendeuren / vliegenramen
+ Directe toegang tot de tuin is in deze soort huizen vrij uniek, bij meeste bungalows geen zicht op de achtertuin, hier wel!
+ Inloopdouche (2010)
+ Verrassend ruim van opzet
+ Lichtrijk
+ De woning is nog eigendom van de eerste bewoners; is altijd met liefde bewoond en onderhouden. Zij verkopen de woning nu omwille van plannen van verhuizing naar een serviceflat

Aanvullende informatie als EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info, asbestattest, elektrische keuring, attesten, keuringen enz. heeft onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar: medio juni / juli 2023.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  887 m²
 • Woonoppervlakte:
  145 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  339.000
 • Bouwjaar:
  1972
 • Status: