Nieuwstraat 75

399.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
1543 m²

Overview

Sfeervolle, lichtrijke, zeer hoogwaardig afgewerkte en net onderhouden, verrassend ruime & energiecorrecte (klasse C), fijn gelegen, gelijkvloerse 3- slaapkamerwoning met ruime living, veranda, keuken (1997) en waskeuken, badkamer (2010), fijne ruimtes op de zolderetage (die nog als volwaardige woonoppervlakte kan worden toegevoegd na investering in vaste trap en dus potentie tot extra slaapkamers), romantische parktuin met losstaande garage en tuinhuis op ruim perceel van 1543 m2, rustig en fijn gelegen en toch nabij de kern van Hamont, net over de grens bij Budel. Deze woning zal u meteen als een thuis doen voelen!

PLUSPUNTEN:
+ Sfeervol, lichtrijk, rustig… dit is geen huis, dit is een thuis!
+ Gelijkvloers wonen is mogelijk en maakt de woning levensloopbestendig, praktische indeling
+ Romantische tuin met privacy, serrekas, gazon; met verlichting/elektra, grondwaterpomp
+ Garage & bergingen
+ Ruime zolder die nu in gebruik is als hobbyzolder met potentie tot inrichting van extra slaapkamers na investering in vaste trap
+ Mooie en rustige locatie nabij bos, natuur, grens met Nederland en kern van Hamont
+ Hoogwaardig afgewerkt, zeer correct onderhouden & continu gerenoveerd (keuken 1998, gashaard, badkamer/inloopdouche 2010 enz.)
+ Energetische maatregelen: aardgasketel (2009), spouwmuurisolatie (2013), zoldervloerisolatie, dakisolatie (2023): energieklasse C (en dus geen renovatieplicht want dat is indien de woning energieklasse E of F zou hebben naar D zou moeten binnen de 5 jaar)
+ Zonneluifel, vliegendeuren / vliegenramen
+ Directe toegang tot de tuin is in deze soort huizen vrij uniek, bij meeste bungalows geen zicht op de achtertuin, hier wel vanuit de hobbyruimte komt met u openslaande deuren direct uit op het terras!
+ Verrassend ruim van opzet, inclusief de hobbyruimtes op zolder bereikbaar met stevige uitschuiftrap is deze woonoppervlakte nu ca. 230m2.
+ De woning is nog eigendom van de eerste bewoners; is altijd met liefde bewoond en onderhouden. Zij verkopen de woning nu omwille van plannen van verhuizing naar een appartement

Aanvullende informatie zoals EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info, asbestattest, elektrische keuring, attesten, keuringen enz. enz. zijn door onze Belgische collega makelaar beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1543 m²
 • Woonoppervlakte:
  230 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  399.000
 • Bouwjaar:
  1971
 • Status: