249.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
198 m²

Overview

Nieuw te koop in het hart van het pittoreske Sint-Huibrechts-Lille (Pelt): Energievriendelijk, gezellig, eerlijk en net onderhouden privacyrijk gelijkvloers 2-slaapkamerappartement in klein & rustig complex met gezellige woonkamer met palletkachel, praktische keuken, zelfs een kelder, ruim overdekt en open terras, buitenberging en eigen parkeerplaats achter automatisch af te sluiten poort, ideaal voor mensen die waarde hechten aan energiezuinigheid & privacy!

Bijzonderheden:
+ comfortabel, knus, zeer energievriendelijk en instapklaar gelijkvloers appartement
+ gelijkvloers is levensfasebestendig, ook ideaal met een huisdier of en/of fysieke beperking
+ klein complex zonder syndicus: geen extra gemeenschappelijke kosten of gedoe met buren
+ overdekt en open terras, heel privé
+ eigen parkeerplaats achter afsluitbare poort
+ kelder, wasberging en buitenberging
+ ligging in hartje Sint-Huibrechts-Lille / Pelt nabij alle voorzieningen, bos, kanaal, Nederlandse grens en uitvalswegen
+ inbraak- en rookalarminstallatie, 2x airconditioning, 16 zonnepanelen 300 Wp (Watt-piek), thuisbatterij, palletkachel, spouwmuurisolatie, rolluik
+ conforme elektrische keuring!
+ LED-spots
+ beschikbaar medio april/mei 2023

Het appartement is ruim van opzet en met degelijke materialen gebouwd. Ook de indeling van de woning is praktisch en sfeervol. Alles is vergund.
Het appartement heeft een zeer correcte energieprestatie (EPC 102 kWh/m2/jaar, klasse B). Het appartement is voorzien van palletkachel, zonnepanelen, thuisbatterij, airconditioning, spouwmuurisolatie enz.. De woning is verder voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. Er is tevens een ingebouwde inbraak- en rookalarminstallatie.
Het appartement is keurig onderhouden.
Dit is een prettig en eerlijk appartement waar iedereen volop van de leef- en werkruimtes en de omringende tuin kan genieten.

De foto’s zijn mooi, maar de sfeer moet u echt komen proeven.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  198 m²
 • Woonoppervlakte:
  104 m²
 • Kamers:
  3
 • Slaapkamers:
  2
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  249.000
 • Bouwjaar:
  1948
 • Status: