399.000k.k.
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
1.181 m²

Overview

Lichtrijke, verrassend ruime, zeer goed onderhouden & eigentijdse, energiecorrecte (klasse C), fijn gelegen 4 slaapkamerwoning met recente keuken (2005) en badkamer (2018), dubbele en een zeer ruime garage (potentie kangoeroewoning/zorgwoning) met zolder, prachtige, achterliggende tuin op perceel van 1181 m2 die veel mogelijkheden biedt voor honden- en/of tuinliefhebbers, zeer rustig gelegen en toch nabij de kern van Hamont-Lo, net over de grens bij Budel

PLUSPUNTEN:
+ Sfeervolle, eigentijdse en verrassend ruime, zeer correct onderhouden woning
+ Mooie en rustige locatie en toch nabij kern Hamont-Lo, grens, uitvalswegen en natuur
+ Gezellige woonkamer met palletkachel
+ Gerenoveerde keuken (2005) en badkamer (2018) en reeds aardgas
+ Gelijkvloerse slaapkamer naast boven nog 3 slaapkamers (ruim)
+ Praktische indeling
+ Fijne, omheinde tuin met privacy, overdekt terras, moestuin, fruitbomen, gazon, kippen/hondenren; er is een beregeningsinstallatie op grondwater(pomp).
+ Ruime, dubbele garage die kan omgebouwd worden tot kangoeroewoning / zorgwoning
+ Goede zonoriëntatie
+ Rolluiken & zonneluifel voorzien

De woning is gelegen aan een rustige straat (enkel lokaal verkeer) binnen Hamont-Achel, een charmante gemeente aan de grens met Nederland. Hamont-Lo is een deelgemeente met veel voorzieningen als lagere & middelbare scholen binnen de gemeente Hamont-Achel met o.a. Huis van het Kind, bibliotheek, cultureel centrum & sporthal de Posthoorn, stadhuis, supermarkten, bakker, banken, dagbladenwinkel en verschillende eet- en drankgelegenheden en op dinsdag de wekelijkse markt. Bussen 48 Hamont-Hasselt & 84 Hamont-Geel liggen net als het treinstation met directe lijn naar Lommel-Mol-Geel-Antwerpen in de nabijheid. De basisschool en middelbare school (WICO Salvator) liggen op slechts 300m afstand. Daarnaast ligt de grens met Nederland (Weert, Budel, Valkenswaard, Bergeijk) vlakbij net als de uitvalswegen naar Eindhoven (ca. 28 autominuten), Genk & Hasselt, Mol & Geel en de A2 Amsterdam-Maastricht en E313/E314. Ook de prachtige natuur met bossen en heide die Hamont-Achel (Groote Heide, Haarterheide enz.) en omstreken te bieden hebben, bereik je zeer snel en vlot te voet, per fiets of gemotoriseerd verkeer.

Meer informatie als EPC, kadastrale en stedenbouwkundige info enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar medio Q2/2023.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1.181 m²
 • Woonoppervlakte:
  175 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  399.000k.k.
 • Bouwjaar:
  1994
 • Status: