459.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
798 m²

Overview

Zeer nette en degelijk afgewerkte 5 slaapkamerwoning. De in landelijke stijl opgetrokken fraaie woning is verrassend ruim en ademt een warme en gezellige sfeer uit. De woning is energiezuinig en instapklaar. Het heeft een sfeervolle veranda waar vandaan u geniet van het uitzicht op de ruime tuin en achterliggende landerijen. Er is een vrijstaande garage met zolder en kelder en daarnaast nog een aparte tuinberging. Het perceel van 7a 98ca is gelegen nabij bossen en landerijen in Lindel in de gemeente Pelt. Diverse uitvalswegen en de grens met Nederland liggen dichtbij. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen. Door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is gelijkvloers wonen hier zeker een optie. Ook voor gezinnen met inwonende ouders of grotere kinderen heeft dit huis voldoende plek voor iedereen. Het houden van een B&B zou hier een optie kunnen zijn.

De woning ligt rustig in Lindel tussen bossen en landerijen, maar op 4 minuten van de noord-zuidverbinding tussen Hasselt en N69 naar Veldhoven/Eindhoven. De woning is vlakbij Nederlandse grens en je bent dus in een mum van tijd in Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven en Eindhoven!
Deze woning past bij kandidaten op zoek naar een vrijwel nieuw, energiezuinig, instapklaar en eigentijds huis waar weinig/geen werk aan het huis is!

BIJZONDERHEDEN:
+ Instapklare woning: u kunt meteen in alle rust gaan wonen zonder gedoe met verbouwen, onvoorziene kosten!
+ Mooi afgewerkt: meteen genieten!
+ Zeer energiezuinig: energieklasse B! Met o.a. vloerverwarming, 12 zonnepanelen (2015) enz. enz.
+ Elektrische installatie conform!
+ Tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van beregeningsinstallatie en grondwaterpomp!
+ Prachtige veranda (2008)
+ Mooie garage met kelder & zolder, tuinhuis!
+ Gezellige leefruimte met houtkachel en van alle gemakken voorziene, sfeervolle leefkeuken
+ Ruime slaapkamers + gelijkvloers wonen is mogelijk (slapen en wassen beneden) en ook potentie tot onafhankelijke leefruimte in de bovenruimte die in 2010 werd afgewerkt / mogelijkheid B&B
+ Fijne buren en gezellige buurt!
+ Prettige zonoriëntatie en locatie dichtbij natuur, uitvalswegen & Nederlandse grens
+ Zeer degelijk gebouwd en heel correct onderhouden
+ Grondwater kan naast voor buitenkraan eventueel ook gebruikt worden voor wasmachine en 2 wc’s; de tuin heeft 1 kraan met leidingwater en 1 kraan met grondwater
+ Beschikbaar: medio Q2/2023

EPC, elektrische keuringen, plannen en verdere nuttige en verplichte informatie zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.
Wij verkopen zelden tot nooit zulke netjes afgewerkte en instapklare woningen.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook iets strikter dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  798 m²
 • Woonoppervlakte:
  199 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  459.000
 • Bouwjaar:
  2006
 • Status: