379.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
866 m²

Overview

Zeer net verzorgde, energievriendelijke, in landelijke stijl opgetrokken, gezellige en instapklare 3-4 slaapkamerwoning (2001) met gezellige, recente veranda (2017) met uitzicht over de verrassend ruime achtertuin met tuinhuis, op een overzichtelijk perceel van 8a 66ca, aan de dorpsrand van het gezellige Neerpelt, nabij de grens met Nederland. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens en die houden van PRIVACY! Gelijkvloers wonen is evt. mogelijk door aanwezigheid gelijkvloerse slaapkamer en douchevoorziening.

De woning is gelegen in een rustige straat (enkel lokaal verkeer, fietsers en wandelaars) & woonwijk binnen Pelt, een charmante gemeente aan de grens met Nederland. Pelt beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad, veel scholen en heel veel aanbod in natuur & cultuur en dat op 20 minuten rijden van Veldhoven, 25 minuten van Eindhoven en 35 minuten van Hasselt. Pelt ligt aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding naar Antwerpen en in de spits ook naar Brussel. De bushaltes van buslijnen 18a en 8 naar Hasselt en Genk liggen op 270m wandelafstand.
Pelt heeft veel cultureel aanbod en ook veel aanbod voor sport en natuur. Kanaal, bossen en heide, fiets- en wandelroutes liggen ook in de buurt. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

BIJZONDERHEDEN:
+ Instapklare woning: u kunt meteen in alle rust gaan wonen zonder gedoe met verbouwen, onvoorziene kosten!
+ Energievriendelijk: energieklasse C en potentie tot meer besparingen!
+ Elektrische installatie conform!
+ Tuin is erg ruim, ideaal voor spelende kinderen, dieren en onderhoudsvriendelijk aangelegd met veel gazon en terrassen!
+ Gezellige leefruimte (living & veranda) met aansluitend ruime keuken
+ 3 slaapkamers boven + gelijkvloerse slaapkamer
+ Gelijkvloers wonen is mogelijk (slapen en wassen beneden)
+ Fijne buren en gezellige buurt!
+ De tuin is volledig omheind met een hekwerk, poort en automatisch te bedienen poort, een veilig en mooi paradijsje voor uw kind en/of dier!
+ Prettige zonoriëntatie & locatie niet ver van het dorp, school én de Nederlandse grens
+ Beschikbaar: medio februari 2023

Aanvullende informatie zoals EPC, elektrische keuringen, plannen en verdere nuttige en verplichte informatie zijn beschikbaar gesteld door onze Belgische collega.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.
Wij verkopen zelden tot nooit zulke netjes afgewerkte en instapklare woningen.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  866 m²
 • Woonoppervlakte:
  175 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  379.000
 • Bouwjaar:
  2001
 • Status: