599.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
1677 m²

Overview

Sfeervolle, charmante, zeer goed onderhouden & instapklare villa-landhuis met rieten dak (1996) met 4 slaapkamers, badkamer, sfeervolle keuken royale living met zit-, eet- en aparte werk-/hobbyruimte en nog een ruime veranda met zit- en eethoek & bar met uitzicht over de prachtige, romantische, zuidgerichte, omheinde achtertuin met zonneterras & overdekt terras met zit- en eethoek, tuinhuis, dubbele garage met zolder, op een perceel van 16a 77ca, op ca. 1100m van de dorpskern van Sint-Huibrechts-Lille (Pelt), nabij de grens met Valkenwaard.

Deze prachtige woning is ruim van opzet, toch knus en gezellig en heeft veel lichtinval door vele raampartijen. Vanuit de veranda is er zicht op de romantische tuin voorzien van veel groen, ruimte voor zon en schaduw, een paradijs voor u, uw huisdieren en uw (klein)kinderen. De leefruimte biedt enorm veel privacy en u heeft zoveel contact met de tuin
De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie aangesloten op een grondwaterpomp.

Indeling:
Gelijkvloers is er een hal met garderobenis & toilet, gezellige keuken en mooi afgewerkte wasberging, royale living met prachtige houten vloer, open haard, zit-, eet- en werk/hobby-gedeelte, sfeervolle veranda met zithoek, palletkachel en bar, dubbele garage & dubbele carport, tuinhuis, overdekt terras met zit- en eethoek. Sauna en hottub zijn ter overname. De groentekas/-serre wordt nog verhuisd en hoort niet bij de woning.
Op de eerste etage zijn er 4 slaapkamers, een badkamer en apart wc, bergingskast. De master bedroom heeft nog een dressingkast.

De villa is ruim maar zeker niet kolossaal, en ze biedt gegarandeerd gezelligheid en voldoende ruimte en is tevens makkelijk in onderhoud.
Het dak is bedekt met riet en werd netjes en zelfs recent nog onderhouden en is net als de rest van het huis en de tuin in zeer goede staat.

De woning is tevens voorzien van:
+ alarminstallatie
+ recente aardgasverwarming HR+ (2017)
+ airconditioning zowel onder als boven (living, veranda, slaapkamer)
+ open haard in de woonkamer en palletkachel in de veranda: uw winteravonden zijn hierdoor extra gezellig!
+ grondwaterput voor de beregeningsinstallatie en aparte regenwaterput

Andere pluspunten:
+ Prachtige zonoriëntatie
+ Uniek object, exclusief omwille van het landelijke karakter en rieten dak
+ Prachtige paneeldeuren binnen en eiken vloeren, mooie materiaalkeuzes
+ Werken/kantoor aan huis is eventueel mogelijk
+ Privacy in huis en in de tuin, ideaal voor mensen met kinderen en/of dieren!
+ Verrassend veel leefruimte maar toch gezellig!
+ Prachtige, romantische, zuidgerichte tuin met zonneterras en overdekt terras met zit- en eethoek, aparte sauna (ter overname) en hottub (ter overname). De groentekas gaat nog weg of is ter overname. Tevens zijn er moestuinbakken voor de mensen die hun eigen groenten willen kweken. De tuin is volledig omheind, o.a. met elektrisch bedienbare poort, veilig voor kind en dier en echt een oase, een ideale plek om hier tot rust te komen!
+ Fijne indeling en lichtinval
+ Dubbele garage & dubbele carport
+ Goede EPC: klasse C, bijna B!!!
+ Asbestveilig
+ Uitmuntend en met liefde onderhouden, mooie, luxere en tijdloze materiaalkeuze, continu gerenoveerd en hierdoor meteen instapklaar.

Overige informatie zoals plannen, attesten, keuringen etc. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De villa is echt een bezichtiging waard ondanks de ligging aan een doorgaande weg (merk je niet/amper omwille van oriëntatie op de zuidelijke achterzijde).
De sfeer, energie & indeling van deze villa zijn tijdloos!

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1677 m²
 • Woonoppervlakte:
  230 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  599.000
 • Bouwjaar:
  1996
 • Status: