Kasteeldreef 33

439.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
437 m²

Overview

Sfeervolle, lichtrijke & verrassend ruime, zeer degelijk gebouwde en perfect onderhouden, instapklare, energievriendelijke (EPC C), vrijstaande woning met 4-5 slaapkamers, inpandige garage en dubbele kelder gelegen tussen kern en natuur van Achel, vlak over de grens op perceel van 4a 37ca.

De woning is gelegen op ca. 30 minuten van ASML Veldhoven en hartje Eindhoven, maar ook nabij de verbindingen als A2 Amsterdam-Maastricht & A67 Antwerpen-Duitse Ruhrgebied, noord-zuidverbinding naar Hasselt / E314 Brussel-Duitse Ruhrgebied en de expresweg naar Mol, Geel en de E313 Luik-Antwerpen. Vanuit Pelt is er tevens een treinverbinding naar Antwerpen en Brussel, vanuit het nabijgelegen Achel is er een busverbinding via Valkenswaard naar Eindhoven. Nabij de woning is de bushalte met verbinding via Pelt naar Genk en Hasselt.

De woning is verrassend ruim van opzet en met degelijke en luxe materialen gebouwd en afgewerkt. De huidige eigenaren zijn de eerste eigenaren en zij wonen er met heel veel liefde en hebben het ook met veel liefde onderhouden. Ook de indeling van de woning is praktisch en sfeervol.

De praktische tuin is gemakkelijk in onderhoud en te besproeien met een slang die aangesloten kan worden op de grondwaterpomp. Het tuinhuis achteraan biedt nog extra opbergruimte; Vanuit de woning kan je buiten ook nog beschut van de tuin genieten onder het overdekt terras waar het ook fijn vertoeven is uit de wind en zon.

In de woning is een inpandige garage voorzien.
De woning beschikt over meer dan voldoende bergruimte, onder andere in een ruime voorraadkelder en een apart te bereiken ruime werkkelder en ook nog een ruime zolder.

De woning is degelijk gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen (parketvloer beneden, inbouwkasten enz.).
De woning is keurig onderhouden. Schrijnwerk, aardgasketel, vloer en badkamer werden recent nog gerenoveerd.
Dit is een verrassend ruime woning waar iedereen volop van de leef- en werkruimtes en de omringende tuin kan genieten. Daarnaast is de locatie ideaal aan een rustige dreef op wandelafstand van voorzieningen en van groen.

Bijzonderheden:
+ comfortabele, vriendelijke, verrassend ruime, correct onderhouden woning
+ sfeervol en lichtrijk: dit voelt meteen als een thuis!
+ zeer goed onderhouden: recent nog voorzien van nieuwe parketvloer gelijkvloers & PVC-vloer boven aardgasketel, nieuwe badkamer, schilderwerk enz.
+ nabij alle voorzieningen, bos, Nederlandse grens en uitvalswegen, bushalte
+ praktische, gemakkelijk te onderhouden tuin met fijn tuinhuis en overdekt terras en voorzien van een beregeningsinstallatie op grondwater
+ energievriendelijk: EPC C dus zeker geen renovatieplicht
+ asbestveilig

De foto’s zijn mooi, maar de sfeer moet u echt komen proeven.
Bezichtigingen mogelijk op afspraak.

Aanvullende informatie zoals alle attesten en keuringen EPC, asbestattest enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  437 m²
 • Woonoppervlakte:
  217 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  439.000
 • Bouwjaar:
  1967
 • Status: