399.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
2519 m²

Overview

Perfect onderhouden, charmante & tijdloze, lichtrijke, split-level woning met 3 slaapkamers en 1 badkamer, dubbele inpandige garage, magazijn met potentie (poolhouse / mancave), fijne & royale zuidgerichte tuin met tuinhuis. Perceel is 25a 19ca. Praktijkruimte aan huis of kangoeroewoning ook mogelijk.

De woning is gelegen op ca. 30 minuten van ASML Veldhoven en hartje Eindhoven, maar ook nabij de verbindingen als A2 Amsterdam-Maastricht & A67 Antwerpen-Duitse Ruhrgebied, noord-zuidverbinding naar Hasselt / E314 Brussel-Duitse Ruhrgebied en de expresweg naar Mol, Geel en de E313 Luik-Antwerpen. Vanuit Hamont en Pelt is er tevens een treinverbinding naar Antwerpen en vanuit Pelt ook rechtstreeks naar Brussel, vanuit het nabijgelegen Achel is er een busverbinding via Valkenswaard naar Eindhoven.

De huidige eigenaar is de eerste eigenaar en al die tijd is er met heel veel liefde gewoond en alles onderhouden. Ook de indeling van de woning is praktisch en sfeervol.

De prachtige, royale, zuidgerichte tuin is gemakkelijk in onderhoud en te besproeien met een slang die aangesloten kan worden op de grondwaterpomp. Het magazijn achteraan dateert van 1987 en kan ideaal omgebouwd worden tot praktijk aan huis, mancave, kangoeroewoning of poolhouse

In de woning is een dubbele inpandige garage voorzien. Hier kunnen 2 auto’s worden gestald.
Tevens zijn er op de oprit meerdere parkeerplaatsen voorzien.
De woning beschikt over meer dan voldoende bergruimte, onder andere in ruime berging.

De woning is degelijk gebouwd, keurig onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen en is voorzien van parket, rolluiken (west- en zuidkant), verwarmingsketel op aardgas, overal nieuw aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie (2020, parels).

Badkamer/sanitair & keuken kunnen (licht) gedateerd overkomen, maar zijn zeer goed onderhouden en behoeven geen onmiddellijke aanpassing.
Dit is een verrassende woning waar iedereen volop van de leef- en werkruimtes en de omringende tuin kan genieten.

Bijzonderheden:
+ comfortabele, vriendelijke, verrassende, sfeervolle, correct onderhouden woning
+ magazijn: potentie als praktijkruimte aan huis, kangoeroewoning/ Zorgwoning, mancave, poolhouse / wellness
+ nabij alle voorzieningen, bos, kanaal, Nederlandse grens en uitvalswegen
+ perfecte zonoriëntatie en fijne achtertuin
+ reeds aardgasketel, spouwmuurisolatie (2020) en vernieuwde aluminium ramen met recente dubbele beglazing
+ asbestveilig
+ Naastgelegen bouwgrond is ook te koop, zie voor meer informatie ook op www.thuysvastgoed.be
+ beschikbaar medio Q2/2023

De foto’s zijn mooi, maar de sfeer moet u echt komen proeven.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  2519 m²
 • Woonoppervlakte:
  160 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  399.000
 • Bouwjaar:
  1965
 • Status: