Hayenhoek 66

379.000k.k.
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
1329 m²

Overview

Karakteristieke & charmante woning, keurig onderhouden. Deze sfeervolle 3 slaapkamerwoning met veranda, zeer ruime garage voor meerdere auto’s en sprookjesachtige, ruime zuidoostgerichte tuin, ideaal voor honden-/dierenliefhebbers, kinderen enz. De woning is landelijk gelegen in een rustige buurt nabij het kanaal, centrum Neerpelt, de uitvalsweg N74 Hasselt-Eindhoven en de grens / N69 naar Eindhoven/Veldhoven.

Deze woning past bij kandidaten die op zoek zijn naar een betaalbare, reeds opgefriste en energetisch verbeterde, karakteristieke woning met ruime garage en ruime tuin voor kind, dier, ontspanning en plezier!

BIJZONDERHEDEN:

+ Heel charmante, karakteristieke en knusse woning in een nog betaalbare prijsklasse

+ Vernieuwd dak, vernieuwd schrijnwerk en dubbele beglazing, spouwmuurisolatie (2022), 12 zonnepanelen (2022) en thuisbatterij (2022)

+ Geweldige garage waar nu veel in geklust wordt en die ideaal is voor een auto-hobbyist of iemand die hier een andere bestemming aan wilt geven (let op: deze ruimte is niet geheel vergund)

+ Mooi perceel met fijne tuin die zuidoostgericht is en voorzien is van een beregeningsinstallatie: ideaal voor mensen met honden, dieren en/of kinderen die hier naar hartelust hun energie kwijt kunnen en kunnen ontspannen. De tuin is voorzien van verschillende gezellige hoekjes en bergingen!

+ Grondwater kan gebruikt worden voor wasmachine, buitenkeuken, tuin en garage

+ Ideale locatie: heel rustig en toch nabij centrum, kanaal, uitvalswegen, natuur, grens met Nederland en zelfs Eindhoven/Veldhoven

+ De woning is asbestveilig en tevens niet onderhevig aan de recent ingevoerde renovatieplicht: u kunt meteen genieten!

+ Indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt betaalt u bij notariële overdracht na 1/1/2022 slechts 3% registratierechten
+ Veel andere, aanvullende premies bij renovatie die u kan vinden op www.premiezoeker.be
+ Verbouwen van de woning kan met 6% BTW

EPC en verdere nuttige en belangrijke informatie is beschikbaar.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen zodat u de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook iets strikter dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1329 m²
 • Woonoppervlakte:
  199 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  2
 • Prijs:
  379.000k.k.
 • Bouwjaar:
  1933
 • Status: