Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
549 m²

Overview

Zeer net verzorgde, energiezuinige, in landelijke stijl opgetrokken, mooi afgewerkte, verrassend ruime (225m2), maar toch gezellige en instapklare 3-4 slaapkamerwoning met sfeervolle, achtertuin met hoogwaardig overdekt terras, carport & mooie schuur, op een overzichtelijk perceel van 5a 49ca, aan de dorpsrand van het gezellige Achel, nabij de grens met Nederland. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens! Gelijkvloers wonen is ev. mogelijk alsook voor gezinnen met inwonende grote kinderen/ouders die toch hun eigen plek willen hebben.

De woning ligt vlakbij het centrum van het gezellige Achel. Achel is vlot bereikbaar vanuit Hamont en Pelt en is gelegen vlakbij Nederlandse grens en je bent dus in een mum van tijd in Valkenswaard (12 minuten) en Eindhoven (25 minuten)!
Deze woning past bij kandidaten op zoek naar een vrijwel nieuw, energiezuinig, instapklaar en eigentijds huis waar weinig/geen werk aan het huis is!

BIJZONDERHEDEN:
+ Instapklare woning: u kunt meteen in alle rust gaan wonen zonder gedoe met verbouwen, onvoorziene kosten!
+ Mooi afgewerkt: meteen genieten!
+ Zeer energiezuinig: energieklasse A! Met o.a. vloerverwarming, 16 zonnepanelen enz. enz.
+ Elektrische installatie conform!
+ Tuin is onderhoudsvriendelijk!
+ Carport, schuur en gezellig overdekt terras in hout!
+ Gezellige leefruimte met van alle gemakken en sfeervolle leefkeuken
+ Ruime slaapkamers + gelijkvloers wonen is mogelijk (slapen en wassen beneden) en ook potentie tot onafhankelijke leefruimte boven met eigen koken, wassen enz.
+ Fijne buren en gezellige buurt!
+ De tuin is volledig omheind met een hekwerk, poort en automatisch te bedienen poort, een veilig en mooi paradijsje voor uw kind en/of dier!
+ Prettige zonoriëntatie & locatie dichtbij het dorp én de Nederlandse grens
+ Domotica en camerabewaking
+ Kruipkelder zodat u alles kunt verleggen indien nodig
+ Grondwaterput en regenwaterput, te gebruiken eventueel voor wc, wasmachine, vaatwasser & buitenkraantje
+ Beschikbaar: medio januari 2023

Aanvullende stukken als EPC, elektrische keuringen, plannen en verdere nuttige en verplichte informatie is door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven. Wij verkopen zelden tot nooit zulke netjes afgewerkte en instapklare woningen!

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  549 m²
 • Woonoppervlakte:
  225 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  2
 • Prijs:
  489.000
 • Bouwjaar:
  2017
 • Status: