Haag 100

475.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
2762 m²

Overview

Lichtrijke, verrassend ruime, sfeervolle & prachtig gelegen, correct onderhouden & energiecorrecte (EPC C!) villa (1974) met 5 slaapkamers, 2 badkamers, royale living met zit-, eethoek met vrijwel telkens uitzicht over de prachtige, romantische achtertuin, sfeervolle keuken, inpandige garage & kelder, op een perceel van 27a 64ca, op de Haag, aan de rand van van Achel, vlak over de grens bij Valkenwaard. Gelijkvloers wonen is mogelijk, de woning is levensloopbestendig door aanwezigheid gelijkvloerse slaap- en badgelegenheid.

Deze prachtige woning is ruim van opzet, toch gezellig en heeft veel lichtinval door vele raampartijen. Vanuit de leefruimte is er zicht op de romantische tuin voorzien van veel groen, ruimte voor zon en schaduw, een paradijs voor u, uw huisdieren en uw (klein)kinderen. De leefruimte biedt enorm veel privacy en u heeft zoveel contact met de tuin dat u de hele dag door optimaal kunt genieten van het vrije uitzicht en ook de vogels zullen u laten glimlachen!
In het achterste gedeelte van de tuin is nog een schuur en daarachter ruimte voor het houden van dieren. Achter het perceel ligt landbouwgebied en dit moet ook altijd zo blijven volgens de ruimtelijke ordening. Rust en privacy verzekerd!
De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie aangesloten op een grondwaterpomp.

Indeling:
Gelijkvloers is er verder een ruime hal met garderobe, royale living met recente (2019) gashaard, zit- & eetgedeelte, gelijkvloerse slaap- en douchekamer, wasberging en toilet en een ruime inpandige garage. Tevens is er een kelder te bereiken vanuit de keuken en een vanuit de garage.
Op de eerste etage zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met douche, bad en wc, berging en zolderberging (eventueel extra slaapkamers)

De villa is ruim maar zeker niet kolossaal, en ze biedt gegarandeerd gezelligheid en voldoende ruimte en is tevens makkelijk in onderhoud.
Het dak is sinds 1997 bedekt met kleipannen die nog in zeer goede staat zijn.

De woning is tevens voorzien van:
+ rolluiken (overal) en zonnewering (keuken en woonkamer)
+ romantische tuin met beregeningsinstallatie op grondwater
+ inpandige garage

Andere pluspunten:
+ Wonen gelijkvloers (slaapkamer, douchekamer)
+ Prachtige ligging
+ Privacy in huis en in de tuin
+ Verrassend veel ruimte maar toch gezellig!
+ Fijne indeling en lichtinval
+ Correcte EPC: klasse C!!! (zie downloads) o.a. door zonnepanelen en thuisbatterij
+ Conforme elektrische keuring!!!
+ Correct onderhouden
+ 2 trappen naar eerste etage
+ Veel bergruimte (zolder, kelders, garage, schuur)

Beschikbaarheid: medio 6 maanden na tekenen overeenkomst

Overige informatie zoals plannen, attesten en keuringen zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De villa is echt een bezichtiging waard ondanks dat wellicht sommige materialen licht gedateerd zijn, de energie, lichtinval, indeling en locatie van deze villa zijn tijdloos!
Reageer nu online (niet telefonisch) door te klikken op de button en laat uw gegevens na en dan neem ik contact met u op.
Wij werken enkel op afspraak om echt exclusief de tijd voor u te hebben!

De eerste kijkmomenten worden gepland op vrijdag 8 maart telkens op afspraak. Kunt u dan niet, dan plannen we een kijkmoment erna indien de woning vrijdag 8 maart nog niet verkocht is.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  2762 m²
 • Woonoppervlakte:
  230 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  475.000
 • Bouwjaar:
  1974
 • Status: