349.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
1804 m²

Overview

Charmante, zeer goed onderhouden, energiecorrecte (klasse C), fijn gelegen bungalow met 3 slaapkamers, ruime keuken, garage en een zeer ruime, prachtige, achterliggende tuin op perceel van 1804 m2 die veel mogelijkheden biedt voor honden- en/of tuinliefhebbers, zeer rustig gelegen en toch nabij zowel de kern van Overpelt en Neerpelt, als de uitvalswegen N74 en N69, net over de grens bij Valkenswaard.

PLUSPUNTEN:
+ Sfeervol & charmante woning
+ Prachtige en ruime tuin: ideaal voor mensen met groene vingers, honden, (klein)kinderen
+ Mooie en rustige locatie en toch nabij kernen Pelt, grens, uitvalswegen en natuur
+ Contact met de tuin mogelijk vanuit de keuken (potentie leefkeuken/veranda en/of open keuken met woonkamer)
+ Ruime en lichte kamers
+ Ruime, nette en droge kelder en ruime bergzolder (potentie)
+ Veel potentie in aanpassingen
+ Spouwmuurisolatie (2013), dakisolatie en bijna overal rolluiken
+ Voor mensen die van een grote tuin houden is dit zeker een parel, ook ideaal voor hondenliefhebbers
+ De woning is nog eigendom van de eerste eigenaar die de woning hebben laten bouwen en is altijd met liefde onderhouden
+ Verbouwen van de woning kan met slechts 6% BTW

De woning is gelegen aan een rustige straat (enkel lokaal verkeer) binnen Pelt, een charmante gemeente aan de grens met Nederland. Pelt beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad, veel scholen en heel veel aanbod in natuur & cultuur en dat op 20 minuten rijden van Veldhoven / ASML, 25 minuten van Eindhoven en 35 minuten van Hasselt. Pelt ligt aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding. Pelt heeft veel cultureel aanbod en ook veel aanbod voor sport en natuur. Vele bossen en heide liggen ook in de buurt. Verder ligt de speeltuin van de Scoutsralley nabij en is Pelt gelegen bij vele fietsknooppunten. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

Meer informatie als EPC, elektrische keuring, keuring mazouttank, kadastrale en stedenbouwkundige info enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar medio maart/april 2023.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1804 m²
 • Woonoppervlakte:
  144 m²
 • Kamers:
  4
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  349.000
 • Bouwjaar:
  1974
 • Status: