579.000
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
2157 m²

Overview

In een van de mooiste straten van ACHEL op een prachtig perceel van 2157m2: Verrassend ruime vrijstaande villa-landhuis met 4 slaapkamers, ruime dubbele garage met zolder & prachtige, royale ZW-gerichte achtertuin met 4 terrassen. Gelijkvloers wonen en werken is mogelijk met o.a. slaap- en, badkamer op begane grond. Kantoor/salon aan huis ook mogelijk. Privacy gegarandeerd.
De woning kreeg 2018 een nieuwe verwarmingsketel en werd eind 2021 nog voorzien van 16 hoogrendementszonnepanelen en heeft mede daardoor een zeer gunstige energieklasse B!
De tuin wordt bij oplevering voorzien van een functionerende beregeningsinstallatie op grondwater (pop-upsproeiers) en een robotmaaier. De eigenaar was al bezig hiermee voor het leven een andere mooie wending nam en maakt dit netjes af. Alles is conform en zeer netjes onderhouden en instapklaar!

Het Catharinadal is een mooie & rustige straat aan de dorpsrand op wandelafstand van het pittoreske Achel, een klein, maar levendig dorpje met alle basisvoorzieningen als basisschool, een supermarkt met slager, banken, postpunt, horecagelegenheden enz.
De woning is ook ideaal voor mensen die van wandelen houden, van hieruit wandel je zo het natuurgebied in.

Informatie als plannen, EPC, elektrische keuring, zonnepanelen enz. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar medio mei 2023.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een Belgische hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  2157 m²
 • Woonoppervlakte:
  240 m²
 • Kamers:
  7
 • Slaapkamers:
  6
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  579.000
 • Bouwjaar:
  2004
 • Status: