Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
363 m²

Overview

Charmant, met degelijke materialen gebouwde, zeer net onderhouden doch te renoveren 3-4 slaapkamerwoning met ruime garage, veranda en HANDELSRUIMTE of gelijkvloerse slaapkamer. De woning is centraal gelegen in de kern van Hamont, nabij de grens met Budel en niet ver van natuur en alle voorzieningen, een supermooie zichtlocatie voor uw handel! Het perceel is 3a 36ca. Een ideale woning voor ondernemende koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens die hun kantoor, salon of winkel aan huis willen hebben en van een karakteristieke woning houden en deze naar eigen smaak willen aanpassen!

Deze karakteristieke eind jaren ’50 woning met zo’n 173m² aan vloeroppervlakte beschikt over een gezellige woonkamer, een extra salon/kantoor/winkel of gelijkvloerse slaapkamer, keuken met eethoek, veranda, droge kelder, achtersas, losse toilet, verwarmings- en wasberging, boven overloop, 2 slaapkamers en zolderkamer die eventueel nog tot slaapkamer / extra badkamer omgebouwd kan worden. Tevens is er een ruime garage met poort te openen met afstandsbediening.

De woning is gelegen op 25 minuten rijden van Eindhoven, 15 minuten van Valkenswaard en slechts 5 minuten van Budel (Nederland). Hamont is een rustig stadje met voorzieningen als lagere school, supermarkt, bakker, bank, dagbladenwinkel en verschillende eet- en drankgelegenheden en cultureel aanbod (Posthoorn, Cinema Walburg). Daarnaast liggen de uitvalswegen naar Eindhoven, Genk & Hasselt, Mol & Geel en de A2 Amsterdam-Maastricht en E313/E314 nabij en vanuit Hamont is er een rechtstreekse treinverbinding naar Antwerpen. Ook de prachtige natuur met bossen en heide die Hamont-Achel (Groote Heide, Haarterheide enz.) en omstreken te bieden hebben, bereik je zeer snel en vlot.

BIJZONDERHEDEN:
+ Charmante woning met handelsruimte, toegankelijk meteen vanaf de straat
+ Correct onderhouden en proper doch te renoveren
+ Rolluiken vrijwel overal
+ Mooi Dak
+ Veel bergruimte in garage naast de kelder en zolder
+ Kleine doch functionele, makkelijk te onderhouden tuin
+ Centrale zichtlocatie in de stad en nabij natuur, de grens met Budel en alle voorzieningen: ideaal als zichtlocatie voor uw winkel, salon en kantoor
+ Beschikbaar: medio op zeer korte termijn
+ De woning is direct te gebruiken, alles werkt nog, doch dient u wel sanitair, verwarming en stijl wellicht wat aan te passen op korte termijn en isolatiemaatregelen te nemen binnen de 5 jaar na akte
+ Indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt betaalt u bij notariële overdracht sinds 1/1/2022 slechts 3% registratierechten (i.p.v. 6% voorheen)
+ Bij energetische renovatie worden de registratierechten zelfs 1%!!! Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie
+ Veel andere, aanvullende premies bij renovatie die u kan vinden op www.premiezoeker.be
+ Verbouwen van de woning kan met 6% BTW
+ Beschikbaar: medio december 2023

Overige informatie zoals EPC, elektrische keuring, asbestattest, keuringen, attesten etc. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  363 m²
 • Woonoppervlakte:
  173 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  259.000
 • Bouwjaar:
  1959
 • Status: