439.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
903 m²

Overview

Lichtrijke, sfeervolle & prachtig, aan de weilanden en bij natuurgebied, gelegen, zeer goed onderhouden, instapklare & energiecorrecte woning met zonnepanelen. De woning beschikt over in totaal 3-4 slaapkamers, een ruime living met zit- en eethoek en open keuken, garage,carport, overdekt terras & romantische tuin met tuinhuis op een perceel van ruim 9 are op de Grote Heide in Pelt nabij natuurgebied Hageven, net over de grens bij Valkenwaard.

BIJZONDERHEDEN:
+ Rustige locatie nabij grens (4 minuten), uitvalswegen (2 minuten), ASML / Veldhoven (20 minuten) en natuur (wandelafstand)
+ Zonoriëntatie
+ Dak, schrijnwerk (PVC) en glaswerk (zelfs gedeeltelijk gelaagd glas) & verwarming reeds vervangen/gerenoveerd; spouwmuur nageïsoleerd; alles LED; zonnepanelen (september 2022, zichtbaar op de laatste foto’s, liggen op het tuinhuisje): correcte EPC !!!
+ Conforme elektrische keuring!!
+ Overdekt terras & tuinhuis
+ Carport & garage met nieuwe poort
+ Prachtige tuin/vrijheid / uitzicht + mogelijkheid robotmaaier overnemen
+ 4e slaapkamer gelijkvloers + voorziening (2e) badkamer gelijkvloers
+ Alarminstallatie en camera’s
+ Kruipkelder
+ Badkamer netjes
– Woonkamer en keuken op te frissen

De woning is gelegen op 4 autominuten van de grens met Bergeijk (Nederland), met vlakbij voorzieningen als lagere school en bakker op fietsafstand. Supermarkten, bibliotheek, sport- en cultuurcentrum Dommelhof, verschillende eet- en drinkgelegenheden en het gezellige centrum van Neerpelt met wekelijkse markt liggen op slechts 4 min. afstand. Weert, Budel, Bergeijk liggen vlakbij net als de uitvalswegen naar Eindhoven, Genk & Hasselt, Mol & Geel en de A2 Amsterdam-Maastricht. De prachtige natuur die Pelt (Hageven enz.) en omstreken te bieden hebben, bereik je zeer snel en vlot te voet, per fiets of gemotoriseerd verkeer. Via de nieuwe N69 ben je in 20 minuten bij ASML. Ook is er elk uur een rechtstreekse treinverbinding vanuit Neerpelt naar Antwerpen.
Het natuurgebied ligt op 5 minuten wandelen, ideaal voor mensen die graag van rust en privacy houden.

Beschikbaarheid: in overleg
Aanvullende informatie is door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  903 m²
 • Woonoppervlakte:
  218 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  439.000
 • Bouwjaar:
  1974
 • Status: