529.000
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
1993 m²

Overview

Prachtig gelegen, lichtrijke, knusse villa (1993) met 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living met zit- en eethoek, keuken, aparte ruimte (in te richten als bureau of hobbykamer, garage & romantische door tuinarchitect aangelegde parktuin op een perceel van 19a 93ca aan de rand van villawijk de Kolleberg op 900m van de dorpskern van Achel, net over de grens bij Valkenwaard. Levensbestendig / gelijkvloers wonen mogelijk!

De villa wordt nog bewoond door de eerste eigenaars die de woning hebben laten bouwen en nog altijd met veel liefde bewonen. Deze prachtige woning is ruim van opzet, toch gezellig en heeft veel lichtinval door vele raampartijen. Vanuit de leefruimte is er zicht op de romantische tuin. De hele dag door kunt u hier (of vanuit de woning) optimaal genieten van het uitzicht, buiten van de zon, schaduw en de rust in de tuin. Ook de vogels en eekhoorns zullen u er vergezellen. Tevens is er een beregeningsinstallatie aanwezig (grondwaterpomp). De woning is ruim maar zeker niet te groot, maar biedt gegarandeerd voldoende ruimte en is makkelijk in onderhoud.
Het dak is bedekt met betonpannen.

De woning is tevens voorzien van:
+ alarminstallatie
+ vloerverwarming gelijkvloers (niet in de garage)
+ zonneluifels om de woning
+ onder tuinarchitectuur aangelegde romantische tuin

Andere pluspunten:
+ Gelijkvloers / levensbestendig wonen (slaapkamer en badkamer gelijkvloers; deuren gelijkvloers zijn rolstoelvriendelijk 90 cm breed en hele huis zonder drempels)
+ Prachtige ligging in fijne straat en rustige buurt, achterliggend rust en ruimte en uitzicht
+ Met liefde onderhouden en nu behoefte aan nieuwe eigenaars die er na 30 jaar de woning weer nieuwe aandacht en liefde willen geven
+ Villa is sfeervol, lichtrijk en speels ingedeeld, tijdloos en woonkamer is echt een plek om tot rust te komen met veel licht en open haard en uitzicht over de:
+ Prachtige, onder architectuur aangelegde, romantische tuin met beregeningsinstallatie, prieel, tuinhuis
+ Degelijk gebouwd huis (dakconstructie in deels staal enz.) en correcte materialen (Laperto marmer enz.)
+ Vergunde carport voor de caravan of mobilhome/camper
+ Inpandige garage
+ Bureau/speelruimte nabij woonkamer en keuken
+ Recent vervangen aardgasverwarmingsketel( 2019) en vloerverwarming beneden (uitgezonderd garage)
+ Zonneluifels en screens
+ Airco woonkamer en master bedroom
+ Nette EPC: klasse C

Informatie zoals plannen, attesten, keuringen etc. zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1993 m²
 • Woonoppervlakte:
  220 m²
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  2
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  529.000
 • Bouwjaar:
  1993
 • Status: