359.000k.k.
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
701 m²

Overview

Verrassend ruim, zeer degelijk gebouwd en perfect onderhouden woning met 3 slaapkamers en 1 badkamer maar potentie tot meer slaapkamers en badkamers. De woning heeft een prachtige veranda, fijne zuidgerichte tuin met tuinhuis, dubbele inpandige garage en mogelijkheid ook tot gebruik van derde inpandige garage. Perceel is 7a 01ca. Praktijkruimte aan huis is ook mogelijk.

De woning is gelegen op ca. 30 minuten van ASML Veldhoven en hartje Eindhoven, maar ook nabij de verbindingen als A2 Amsterdam-Maastricht & A67 Antwerpen-Duitse Ruhrgebied, noord-zuidverbinding naar Hasselt / E314 Brussel-Duitse Ruhrgebied en de expresweg naar Mol, Geel en de E313 Luik-Antwerpen. Vanuit Pelt is er tevens een treinverbinding naar Antwerpen en Brussel, vanuit het nabijgelegen Achel is er een busverbinding via Valkenswaard naar Eindhoven. Nabij de woning is de bushalte met rechtstreekse verbinding via lijn 18a naar Pelt en Hasselt.

De woning is verrassend ruim van opzet en met degelijke materialen gebouwd. De huidige eigenaren zijn de eerste eigenaren en zij wonen er met heel veel liefde en hebben het ook met veel liefde onderhouden. Ook de indeling van de woning is praktisch en sfeervol.

De prachtig aangelegde, zuidgerichte tuin is gemakkelijk in onderhoud en te besproeien met een slang die aangesloten kan worden op de grondwaterpomp. Het tuinhuis achteraan is nog als nieuw en heeft een overdekt terras waar het ook fijn vertoeven is uit de wind en zon.

In de woning is een dubbele inpandige garage voorzien bereikbaar via de achterkant. Hier kunnen 2 auto’s worden gestald. Verder is er nog een extra garagepoort aan de voorkant, deze wordt nu niet gebruikt, maar zou een derde garageplaats kunnen zijn.
Tevens zijn er op de oprit meerdere parkeerplaatsen voorzien.
De woning beschikt over meer dan voldoende bergruimte, onder andere in ruime kelders en nog een ruime zolder. De kelder ligt gelijkvloers en zou gezien aanwezigheid van ramen en verwarming ook gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot extra leefruimte (wonen, slapen, wassen).

De woning is degelijk gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
De woning is keurig onderhouden. Badkamer/sanitair, enkele vloeren, muren en/of plafonds, kunnen (licht) gedateerd overkomen, maar zijn zeer goed onderhouden en behoeven geen onmiddellijke aanpassing.
Dit is een verrassend ruime woning waar iedereen volop van de leef- en werkruimtes en de omringende tuin kan genieten.

Indeling:

1e verdieping: entree, centrale hal met toilet. Woonkamer met keuken en toegang serre. Badkamer en 3 slaapkamers.

2e verdieping: bergzolder.

-1: wasruimte, cv-ruimte, berging, garage en kelder.

Tuin: royaal terras met gazon, diverse plantenborders en een overkapping met berging.

Bijzonderheden:
+ comfortabele, vriendelijke, verrassend ruime, correct onderhouden woning
+ veranda is geweldig!
+ praktijkruimte aan huis / gelijkvloers wonen mogelijk
+ nabij alle voorzieningen, bos, kanaal, Nederlandse grens en uitvalswegen, bushalte
+ perfecte zonoriëntatie
+ achtertuin heel sfeervol en met fijn tuinhuis en overdekt terras
+ beschikbaar medio Q2/2023

De foto’s zijn mooi, maar de sfeer moet u echt komen proeven.
Aanvullende stukken zijn door onze Belgische collega beschikbaar gesteld.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  701 m²
 • Woonoppervlakte:
  298 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  359.000k.k.
 • Bouwjaar:
  1970
 • Status: