299.000
Slaapkamers: 4
1106 m²

Overview

Charmante, karakteristieke, nabij de bossen gelegen nog (deels) af te werken woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken, garage en een zeer ruim overdekt terras, hottub & sauna op perceel van 1106m2 die veel mogelijkheden biedt voor natuurliefhebbers, rustig gelegen en toch nabij de grens bij Valkenswaard en natuurgebied “Groote Heide”

PLUSPUNTEN:
+ Sfeervol & charmante woning
+ Rustige locatie
+ Gezellige woonkamer & leefkeuken: vakantiegevoel
+ Inpandige garage
+ Overdekt terras met houthaard & tuin met berging, hottub en sauna
+ Ideaal voor mensen die van basic, natuur, hout houden
+ minstens 4 slaapkamers, na afwerking 2 badkamers
+ Voor mensen die van een grote tuin & bos / natuur houden is dit zeker een parel, ook ideaal voor mensen die willen genieten en tot rust komen en het niet erg vinden om de woning af te werken langzaam aan.

+ Indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt betaalt u bij notariële overdracht sinds 1/1/2022 slechts 3% registratierechten (i.p.v. 6% voorheen);voor tweede woningen of zakelijk betaalt u 12% registratierechten.
+ Veel andere, aanvullende premies bij renovatie die u kan vinden op www.premiezoeker.be
+ Verbouwen van de woning kan met 6% BTW

De woning is oorspronkelijk van de jaren 1905-1910, maar sinds 2004 vrijwel volledig gerenoveerd/aangebouwd met vergunning. De woning is asbestveilig, ligt niet in overstromingsgevoelig gebied en valt buiten de renovatieplicht.

Aanvullende informatie als EPC, elektrische keuring, asbestattest, kadastrale en stedenbouwkundige info enz. zijn door onze Belgische makelaar beschikbaar gesteld.

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is meer dan het bezichtigen waard!

De woning is beschikbaar op korte termijn.

Wij beseffen dat u nog even moet wachten tot de bezichtiging, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Details

 • Perceel oppervlakte:
  1106 m²
 • Woonoppervlakte:
  205 m²
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Garages:
  1
 • Prijs:
  299.000
 • Bouwjaar:
  1905
 • Status: